Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Χαμός με κόσμο και Μελισσανίδη για τα διαρκείας: «Τίγρη τα τσέπωσες, κορόιδεψες τον κόσμο και τώρα τα αλλάζεις»

Χαμός με κόσμο και Μελισσανίδη για τα διαρκείας: «Τίγρη τα τσέπωσες, κορόιδεψες τον κόσμο και τώρα τα αλλάζεις»

Ξεσηκωμός εναντίον του Μελισσανίδη από τον κόσμο της ΑΕΚ για την απόφαση να ζητήσει από φιλάθλους να επιστρέψουν διαρκείας. Οι οπαδοί κάνουν λόγο για ανακοίνωση ντροπής και ψευτοαπειλές, ενώ κάποιοι τον καλούν να πουλήσει την ομάδα.

Η αδυναμία της ΑΕΚ να έχει έτοιμο το νέο της γήπεδο από το πρώτο της παιχνίδι στη σεζόν και η ανακοίνωση πως τα ματς με Βόλο και ΠΑΣ Γιάννινα θα διεξαχθούν στη Ριζούπολη έφερε τις πρώτες αντιδράσεις. Ο κόσμος δεν έκρυβε την αγανάκτησή του για το γεγονός πως η Ριζούπολη δεν… χωράει όσους έχουν δώσει – πολλά – χρήματα για να αγοράσουν εισιτήριο διαρκείας προκειμένου να δουν την ομάδα τους στην «Opap Arena».

Κι εκεί που όλοι περίμεναν να δουν τι θα πράξει η ΠΑΕ ΑΕΚ γι’ αυτό και πως θα καταφέρει να αφήσει έστω και λίγο ικανοποιημένο τον κόσμο της, ήρθε η… χαριστική βολή. Με μια ανακοίνωση που όμοιά της δεν έχει υπάρξει στον ελληνικό αθλητισμό, η ΑΕΚ ζητάει απ’ όσους νιώθουν αδικημένοι και έχουν παράπονα να επιστρέψουν τα διαρκείας!

Με λίγα λόγια, η ΠΑΕ ΑΕΚ λέει σε ανθρώπους που έχουν πληρώσει από 400 ευρώ και πάνω για να δουν ΟΛΑ τα εντός έδρας παιχνίδια, ότι θα στερηθούν δύο απ’ αυτά. Και πως αν δεν τους αρέσει, τότε υπάρχει και ο δρόμος της… επιστροφής των καρτών!

Όπως ήταν αναμενόμενο, η συγκεκριμένη κίνηση της ΠΑΕ ΑΕΚ έφερε νέο ξεσηκωμό στον κόσμο. Εδώ και λίγη ώρα στα social media των «κιτρινόμαυρων» επικρατεί… πανδαιμόνιο από τον κόσμο, που τα βάζει με τον Δημήτρη Μελισσανίδη για την απόφασή του να ζητήσει από φιλάθλους να επιστρέψουν διαρκείας, αντί να ψάξει να βρει μια λύση που θα τους αφήσει όλους ικανοποιημένους.

«Τίγρη τα τσέπωσες, κορόιδεψες τον κόσμο και τώρα τα αλλάζεις», «Η ανικανότητα σας και η ασέβεια προς τον κόσμο που σας προσέφερε τόσα εκατομμύρια με τα διαρκείας δεν έχει όριο… Ξεφτίλες αντί να το κάνετε λίγο καλύτερο μας εκβιάζετε και από πάνω…», «Ντροπή αυτή η ανακοίνωση προς τον κόσμο της ΑΕΚ που στήριξε με την αγορά και περιμένει πώς και πώς την επιστροφή στην νέα Φιλαδέλφεια…», «ανακοίνωση ντροπής με ψευτοαπειλες.. όποιος δεν γουστάρει ας πάρει πίσω το διαρκείας του και στο καλό», «Τα λόγια έχουν στρέψει μόνο ντροπή για τους ανθρώπους που βρίσκονται στην ομάδα μας σε όλα τα διοικητικά πόστα» και «μαγκιές made in Nikaia» είναι ορισμένα από τα πιο… ήπια σχόλια που μπορεί να δει κάποιος από τον εξοργισμένο κατά της ΠΑΕ και του ίδιου του Μελισσανίδη κόσμο της ΑΕΚ.

Δείτε ορισμένα από τα σχόλια στην επίσημη σελίδα της ΠΑΕ ΑΕΚ στο Facebook:

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024