Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Νέα… βόμβα του Άρη: Κοντά σε βασικό παίκτη της Πόρτο

Νέα… βόμβα του Άρη: Κοντά σε βασικό παίκτη της Πόρτο

Ο Άρης έχει προχωρήσει πολύ την υπόθεση του Πορτογάλου, Μπρούνο Κόστα, για να τον φέρει στη Θεσσαλονίκη με τη μορφή δανεισμού.

Ασταμάτητος στο μεταγραφικό παζάρι ο Άρης. Οι «κιτρινόμαυροι», μετά την άφιξη του Νικολά Ενκουλού στη Θεσσαλονίκη (βρέθηκε χθες στο «Βικελίδης» και είδε το ματς με τον Λεβαδειακό) προχωρούν σε περαιτέρω ενίσχυση όσον αφορά τη μεσαία γραμμή. Και σύμφωνα με πληροφορίες είναι κοντά στην απόκτηση του Μπρούνο Κόστα.

Η ΠΑΕ βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με τον Πορτογάλο ποδοσφαιριστή και σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά οι δύο πλευρές είναι πλέον πολύ κοντά σε συμφωνία. Ο 25χρονος μέσος, που μπορεί να καλύψει τις θέσεις στο «6» και στο «8» ανήκει στην Πόρτο και έχει ήδη δύο συμμετοχές στο φετινό πρωτάθλημα, αλλά και στο Σούπερ Καπ Πορτογαλίας.

Παρ’ όλα αυτά φαίνεται πως η πρωταθλήτρια Πορτογαλίας τον έχει τοποθετήσει στη λίστα με τους παίκτες που θα δοθούν δανεικοί και πριν από λίγες μέρες τα media της χώρας σημείωναν ότι έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον ομάδες από Αγγλία και Ισπανία.

Ο Μπρούνο Κόστα είναι προϊόν των ακαδημιών της Πόρτο. Το καλοκαίρι του 2019 αποχώρησε για την Πορτιμονένσε και οι εμφανίσεις του τόσο εκεί, όσο και στην Πάσος Φερέιρα που είχε δοθεί δανεικός, έκαναν τους «δράκους» να πληρώσουν για να τον πάρουν πίσω δύο χρόνια αργότερα. Έναντι 2,5 εκατομμυρίων ευρώ.

Έχει αγωνιστεί 36 φορές με τη φανέλα της Πόρτο και αποτελεί έναν ποδοσφαιριστή άκρως δημιουργικό, τον οποίο θέλει να προσθέσει στην ήδη καταπληκτική μεσοεπιθετική του γραμμή ο Άρης και να ενισχυθεί ακόμα περισσότερο.

Ο Μπρούνο Κόστα αγωνίστηκε στο προχθεσινό ντέρμπι της Πόρτο με τη Σπόρτινγκ για 71 λεπτά, καλύπτοντας το κενό του Γκρούγιτς. Φυσικά δεν τίθεται θέμα αγοράς από τον Άρη, αφού η χρηματιστηριακή αξία του παίκτη είναι πολύ μεγάλη, πλην όμως οι «κιτρινόμαυροι» έχουν προχωρήσει αρκετά την περίπτωσή του για να τον αποκτήσουν ως δανεικό.

Και πλέον όλα δείχνουν ότι εξαρτώνται από την απόφαση του προπονητή της Πόρτο, Σέρτζιο Κονσεϊσάο.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024