H Μπιορκ θα κυκλοφορήσει ένα νέο άλμπουμ, το «Fossora», αυτό το φθινόπωρο.
Η Ισλανδή τραγουδίστρια επιβεβαίωσε την κυκλοφορία της νέας της δουλειάς, η οποία θα είναι η 10η ολοκληρωμένη, μιλώντας στη βρετανική εφημερίδα «The Guardian».
Όπως αποκάλυψε είναι εν μέρει εμπνευσμένη από τον θάνατο της μητέρας της, Hildur Rúna Hauksdóttir, η οποία πέθανε το 2018.
Δύο από τα κομμάτια του άλμπουμ, τα «Sorrowful Soil» και «Ancestress», είναι εμπνευσμένα από τον θάνατο της μητέρας της.
Η Μπιορκ επιβεβαίωσε επίσης ότι έψαξε τα μουσικά της αρχεία για να κάνει μια σειρά podcast για τη δισκογραφία της, η οποία αναμένεται να κυκλοφορήσει αυτό το φθινόπωρο μαζί με το LP.
Το τελευταίο ολοκληρωμένο άλμπουμ της μουσικού, «Utopia», κυκλοφόρησε το 2017.
Στην παράσταση πρωταγωνιστούν οι Μαρία Ναυπλιώτου, Δημήτρης Καταλειφός, Αναστάσης Ροϊλός και Σταύρος Σβήγκος, πλαισιωμένοι από έναν δυναμικό 17μελή Χορό.