Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δράμα: Με σοβαρά τραύματα στο νοσοκομείο Καβάλας ο αθλητής που χτυπήθηκε με κεραυνό

Δράμα: Με σοβαρά τραύματα στο νοσοκομείο Καβάλας ο αθλητής που χτυπήθηκε με κεραυνό

Σήμερα το απόγευμα θα γίνει η κηδεία του 55χρονου αθλητή από την Καβάλα.

Στην καρδιολογική κλινική του Νοσοκομείου Καβάλας νοσηλεύεται ο 56χρονος ορειβάτης από την Θεσσαλονίκη. Φέρει σοβαρά τραύματα, ωστόσο δεν κρίνεται κρίσιμη η κατάσταση της υγείας του.

Σήμερα το απόγευμα θα γίνει η κηδεία του 55χρονου αθλητή από την Καβάλα, που κατά την διάρκεια ορειβατικού αγώνα στο όρος Φαλακρό της Δράμας, έχασε τη ζωή του από κεραυνό.

Πρώτη φορά αντιμετώπισαν τέτοια καιρικά φαινόμενα υποστήριξαν, μιλώντας στην ΕΡΤ, οι διοργανωτές του αγώνα, που είναι σοκαρισμένοι από το τραγικό συμβάν. Άνθρωποι που γνωρίζουν το Φαλακρό και τις ιδιαιτερότητές του, που κινούνται στον ορεινό όγκο εδώ και χρόνια και έχουν πάρει μέρος στους αγώνες, κάνουν λόγο για πρωτόγνωρα καιρικά φαινόμενα, με απανωτούς κεραυνούς, που έπεφταν ο ένας μετά τον άλλον.

Από την ομάδα των τεσσάρων αθλητών, που χτυπήθηκαν από κεραυνό, οι δύο δεν τραυματίστηκαν.

Στην περιοχή στήθηκε αμέσως μία μεγάλη επιχείρηση διάσωσης μέσα σε δύσκολες καιρικές συνθήκες, όπως τόνισε ο εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Γιάννης Αρτοποιός, μιλώντας στην ΕΡΤ. Στην επιχείρηση συμμετείχαν 14 πυροσβέστες με 5 οχήματα.

Οι άνδρες μεταφέρθηκαν με ελικόπτερο του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης στη Χρυσούπολη και στη συνέχεια στο νοσοκομείο Καβάλας.

Η εκκίνηση του αγώνα έγινε στις 7:00 απόγευμα του Σαββάτου από τους Πύργους του δήμου Προσοτσάνης, στους πρόποδες του Φαλακρού. Η ομάδα που χτυπήθηκε ήταν κοντά στον τερματισμό, όταν κατεγράφη το μοιραίο συμβάν.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024