Πρώην παίκτης Ολυμπιακού σε ερωτικές στιγμές με την κόρη του Μπερλουσκόνι [Εικόνες]
Παίζει μεγάλη μπάλα...
Το νέο μεγάλο ειδύλλιο στην Ιταλία έχει πρωταγωνιστές έναν πρώην ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού και την κόρη του Σίλβιο Μπερλουσκόνι.
Ο λόγος για τον Παϊτίμ Κασάμι, ο οποίος είναι ζευγάρι με τη μεγάλη κόρη του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, Ελεονόρα. Οι δυο τους «συνελήφθησαν» από τους παπαράτσι σε χαλαρές στιγμές πάνω σε κότερο και αμέσως στην Ιταλία έγινε ο κακός χαμός.
Η Ελεονόρα Μπερλουσκόνι, φρεσκοχωρισμένη από τον επί 11 χρόνια σύζυγός της, Γκι Μπινς, φαίνεται ότι βρήκε στην αγκαλιά του Κασάμι την παρηγοριά που έψαχνε.
Μάλιστα, οι δυο τους δεν κρύφτηκαν. Πριν από λίγο καιρό πήραν το υπερπολυτελέστατο σκάφος MAGNUM 70 του Σίλβιο και βγήκαν βόλτα στη Σαρδηνία. Εκεί τους «συνέλαβε» ο φακός του ιταλικού περιοδικού «Chi», με αποτέλεσμα η σχέση τους να γίνει γνωστή.

Πώς γνωρίστηκαν
Οι Ιταλοί αποκαλύπτουν πως η σχέση του Κασάμι με την 37χρονη Ελεονόρα Μπερλουσκόνι, μητέρα τριών παιδιών, ξεκίνησε πριν από περίπου έξι μήνες, όταν γνωρίστηκαν στο Μιλάνο, σε κοινή παρέα.
Και συνεχίζει έως και σήμερα. Με τους δυο τους να κάνουν κοινές διακοπές σε Ιταλία και Ιμπιζα, αλλά μόνο μία κοινή εμφάνιση στην οποία τους «τσάκωσαν» οι παπαράτσι.
Ο Κασάμι, ο οποίος ετοιμάζεται να υπογράψει συμβόλαιο με την ιταλική Βερόνα, μετά τα δύο χρόνια που πέρασε στη Βασιλεία (79 ματς, 19 γκολ, 9 ασίστ), έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τα διεθνή media με την… περιπέτεια που είχε με τη διάσημη Αμερικανίδα τραγουδίστρια και πρώην σύντροφο του πιλότου της Φορμουλα 1, Λουίς Χάμιλτον, Νικόλ Σέρζινγκερ.
- Από τις πιέτες- φτέρες στις τσάντες-αρμαντίλλο: Η νέα συλλογή υψηλής ραπτικής του Dior ποντάρει στη χαρά
- Ο Ερντογάν στη συνάντηση με τον Τραμπ κέρδισε τη «μάχη», αγωνίζεται για να κερδίσει και τον «πόλεμο» – Δεδομένος σύμμαχος η Ελλάδα
- «Λύγισε» ο Λουίς Ντίας: Ξέσπασε σε κλάματα μετά τον αποκλεισμό της Κολομβίας (vid)
- Πέθανε ο ηθοποιός Τάκης Παναγόπουλος
- Η αυθεντική πλευρά των Κυκλάδων: Η Άνδρος πρωταγωνιστεί σε γαλλικά ταξιδιωτικά αφιερώματα
- Ολυμπιακός: Πρώτο φιλικό με αντίπαλο τη Ρακόφ
- Κρήτη: Αγνοείται ψαροντουφεκάς – Σε εξέλιξη επιχείρηση έρευνας για τον εντοπισμό του
- Το τέλος του «αφηγήματος» και η απώλεια της ψυχραιμίας για τη Νέα Δημοκρατία
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 08.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/erik-mclean-go7GkMubo5c-unsplash-1-315x220.jpg)













































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442