Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πρώην παίκτης Ολυμπιακού σε ερωτικές στιγμές με την κόρη του Μπερλουσκόνι [Εικόνες]

Πρώην παίκτης Ολυμπιακού σε ερωτικές στιγμές με την κόρη του Μπερλουσκόνι [Εικόνες]

Παίζει μεγάλη μπάλα...

Το νέο μεγάλο ειδύλλιο στην Ιταλία έχει πρωταγωνιστές έναν πρώην ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού και την κόρη του Σίλβιο Μπερλουσκόνι.

Ο λόγος για τον Παϊτίμ Κασάμι, ο οποίος είναι ζευγάρι με τη μεγάλη κόρη του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, Ελεονόρα. Οι δυο τους «συνελήφθησαν» από τους παπαράτσι σε χαλαρές στιγμές πάνω σε κότερο και αμέσως στην Ιταλία έγινε ο κακός χαμός.

Η Ελεονόρα Μπερλουσκόνι, φρεσκοχωρισμένη από τον επί 11 χρόνια σύζυγός της, Γκι Μπινς, φαίνεται ότι βρήκε στην αγκαλιά του Κασάμι την παρηγοριά που έψαχνε.

Μάλιστα, οι δυο τους δεν κρύφτηκαν. Πριν από λίγο καιρό πήραν το υπερπολυτελέστατο σκάφος MAGNUM 70 του Σίλβιο και βγήκαν βόλτα στη Σαρδηνία. Εκεί τους «συνέλαβε» ο φακός του ιταλικού περιοδικού «Chi», με αποτέλεσμα η σχέση τους να γίνει γνωστή.

Πώς γνωρίστηκαν

Οι Ιταλοί αποκαλύπτουν πως η σχέση του Κασάμι με την 37χρονη Ελεονόρα Μπερλουσκόνι, μητέρα τριών παιδιών, ξεκίνησε πριν από περίπου έξι μήνες, όταν γνωρίστηκαν στο Μιλάνο, σε κοινή παρέα.

Και συνεχίζει έως και σήμερα. Με τους δυο τους να κάνουν κοινές διακοπές σε Ιταλία και Ιμπιζα, αλλά μόνο μία κοινή εμφάνιση στην οποία τους «τσάκωσαν» οι παπαράτσι.

Ο Κασάμι, ο οποίος ετοιμάζεται να υπογράψει συμβόλαιο με την ιταλική Βερόνα, μετά τα δύο χρόνια που πέρασε στη Βασιλεία (79 ματς, 19 γκολ, 9 ασίστ), έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τα διεθνή media με την… περιπέτεια που είχε με τη διάσημη Αμερικανίδα τραγουδίστρια και πρώην σύντροφο του πιλότου της Φορμουλα 1, Λουίς Χάμιλτον, Νικόλ Σέρζινγκερ.

Sports in

Έτοιμος για θρυλικό μπρέικ ο Ολυμπιακός στη Βαρκελώνη

Με στόχο να σπάσει την έδρα της Μπαρτσελόνα με το… καλημέρα ο Ολυμπιακός στο πρώτο παιχνίδι της σειράς με τους Καταλανούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024