Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΠΑΟΚ – Παναιτωλικός: Με διαφορετικούς στόχους και άλλα… «θέλω»

ΠΑΟΚ – Παναιτωλικός: Με διαφορετικούς στόχους και άλλα… «θέλω»

ΠΑΟΚ και Παναιτωλικός διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι της ημέρας (20/8, 21:45) με τους ασπρόμαυρους να θέλουν να μπουν με το… δεξί και τους Αγρινιώτες να ψάχνουν ένα θετικό αποτέλεσμα.

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται απόψε στην Τούμπα (20/8, 21:45) τον Παναιτωλικό στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι της ημέρας για την πρώτη αγωνιστική της φετινής Superleague.

Οι Θεσσαλονικείς θέλουν να ξεκινήσουν τη σεζόν με νίκη, ώστε να περιοριστεί η γκρίνια στις τάξεις των φιλάθλων αλλά και εντός της ομάδας, για τον πρόωρο αποκλεισμό από το Europa Conference League αλλά και για το αγωνιστικό πρόσωπο που παρουσιάζει ο «δικέφαλος του Βορρά».

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου προετοίμασε την ομάδα του έχοντας να διαχειριστεί αρκετές απουσίες όπως αυτές των Τσιγγάρα, Μιχαηλίδη και Νάσμπεργκ οι οποίοι βρίσκονται ακόμα σε στάδιο αποκατάστασης των τραυματισμών. Ακόμα απόντες θα είναι οι τιμωρημένοι Βιεϊρίνια και Αντρίγια Ζίβκοβιτς και ο ανέτοιμος Ράφα Σοάρες.

Ο Παναιτωλικός από την άλλη θέλει να παρουσιάσει ένα ακόμα καλύτερο πρόσωπο από το περσινό και να βρεθεί όσο πιο ψηλά γίνεται στον βαθμολογικό πίνακα. Ο Γιάννης Αναστασίου δεν θα έχει στη διάθεση του τους ανέτοιμους, Μπαλή, Μπακαδήμα, Μπελεβώνη και Στεργιάκη αλλά και τον τραυματία Μάρτενσον.

Ωστόσο ο Έλληνας τεχνικός έχει στη δεξαμενή των διαθέσιμων τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα, Σενγκέλια και Μλάντεν.

Οι αποστολές των δύο ομάδων:

ΠΑΟΚ
Κοτάρσκι, Ζ. Ζίβκοβιτς, Λύρατζης, Σάστρε, Ίνγκασον, Κάργας, Κουλιεράκης, Τσαούσης, Κούρτιτς, Σβαμπ, Φιλίπε Σοάρες, Ντάντας, Ντόουγκλας, Ελ Καντουρί, Κωνσταντέλιας, Μπίσεσβαρ, Νάρεϊ, Κουαλιάτα, Μπράντον, Ολιβέιρα.

Παναιτωλικός
Ανέστης, Αποστολάκης, Χουχούμης, Μλάντεν, Καρέλης, Βαρόνε, Πέδρο, Νταγκό, Ντίας, Χατζηθεοδωρίδης, Κορνέλιους, Ντουάρτε, Λάρσον, Φλόρες, Ξενιτίδης, Μόρσεϊ, Σενγκέλια, Τσιγγάρας, Λιάβας, Κοντογιάννης.

Sports in

Μπάγερν Μονάχου – Άρσεναλ 1-0: Ο Κίμιχ έστειλε τους Βαυαρούς στα ημιτελικά

Η γκολάρα του Κίμιχ ήταν αρκετή για την Μπάγερν που νίκησε με 1-0 την Άρσεναλ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024