Ο ΠΑΣ Γιάννινα ολοκληρώνει με τη σημερινή πρωινή προπόνηση την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» (21/8, 22:00) στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της Superleague.
Ο Θανάσης Στάικος δεν θα έχει όλα τα… όπλα στη φαρέτρα του, καθώς οι Ροσέρο, Κύρκος και Λέο δεν θα είναι στη διαθεσή του. Μάλιστα, ο τελευταίος εγχειρίστηκε χθες στον οπίσθιο χιαστό και θα επιστρέψει σε τρεις μήνες στις προπονήσεις.
Από ‘κει και πέρα, ο Πέδρο Κόντε φαίνεται πως θα είναι έτοιμος να ξεκινήσει στη βασική ενδεκάδα, αφού αυτή την εβδομάδα έκανε ότι μπορούσε ώστε να κερδίσει το χαμένο έδαφος.
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Δείτε αναλυτικά μέρες και ώρες των αγώνων των Game 1 και 2 των playoffs της Euroleague - Πότε θα παίξει ο Ολυμπιακός και αν περάσει από το play in ο Παναθηναϊκός