Την Αντιγόνη Ντρισμπιώτη συγχαίρει ο πρωθυπουργός για το δεύτερο χρυσό μετάλλιο στο βάδην στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου στο Μόναχο.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισημαίνει το δεύτερο χρυσό μετάλλιο της ελληνίδας αθλήτριας μέσα σε λίγες μέρες και αναφέρει χαρακτηριστικά: «παντοτινά χρυσή στις καρδιές μας».
«Στο ψηλότερο σκαλί του ευρωπαϊκού αθλητισμού και πάλι η Ελλάδα με την Αντιγόνη Ντρισμπιώτη. Δεύτερο χρυσό μετάλλιο μέσα σε λίγες ημέρες, παντοτινά χρυσή στις καρδιές μας» αναφέρει στη δήλωση του ο πρωθυπουργός.
Στο ψηλότερο σκαλί του ευρωπαϊκού αθλητισμού και πάλι η Ελλάδα με την Αντιγόνη Ντρισμπιώτη. Δεύτερο χρυσό μετάλλιο μέσα σε λίγες ημέρες, παντοτινά χρυσή στις καρδιές μας. pic.twitter.com/uzgop2LSaT
Τη Δευτέρα 20 Ιουλίου ο σαξοφωνίστας και πολυοργανίστας Isaiah Collier έρχεται στο ΣΤΟΑ Culture για να παρουσιάσει το project του «Collier plays Coltrane»
Στην παράσταση πρωταγωνιστούν οι Μαρία Ναυπλιώτου, Δημήτρης Καταλειφός, Αναστάσης Ροϊλός και Σταύρος Σβήγκος, πλαισιωμένοι από έναν δυναμικό 17μελή Χορό.