Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Αλεξανδρούπολη: Ρώσοι έχουν χακάρει τη σελίδα του Αρχαιολογικού Μουσείου

Αλεξανδρούπολη: Ρώσοι έχουν χακάρει τη σελίδα του Αρχαιολογικού Μουσείου

Ρώσοι έχουν χακάρει από τις 17 Αυγούστου τη σελίδα του Αρχαιολογικού Μουσείου της Αλεξανδρούπολης χωρίς μέχρι στιγμής να έχει αντιμετωπιστεί η επίθεσή τους.

Ρώσοι έχουν χακάρει εδώ και τρεις ημέρες την επίσημη σελίδα στο Facebook του Αρχαιολογικού Μουσείου Αλεξανδρούπολης – ΕΦΑ Eβρου που λειτουργεί με ευθύνη της Εφορίας Αρχαιοτήτων Eβρου και δημοσιεύουν ό,τι θέλουν.

Ανεβάζουν βίντεο

Κυρίως ανεβάζουν βίντεο από τηλεοπτικό σταθμό της Ρωσίας, όπως μπορείτε να διαπιστώσετε μπαίνοντας στη συγκεκριμένη σελίδα.

Δείτε ακόμα – Ουκρανία: Τη Σούδα και την Αλεξανδρούπολη σκέφτονται να αξιοποιήσουν οι ΗΠΑ σε περίπτωση ανάφλεξης

Οπως μεταδίδει το Evros-news.gr, επικαλούμενο πληροφορία αναγνώστη του που μπήκε στη σελίδα του μουσείου στο Facebook επειδή ήθελε να αναζητήσει πληροφορίες προκειμένου να το επισκεφθεί, η τελευταία ανάρτηση από τους υπεύθυνους της σελίδας φαίνεται να έχει γίνει την 1η Αυγούστου και από τις 17 του μήνα ανέλαβαν… δράση οι Ρώσοι.

Η Αλεξανδρούπολη έχει βρεθεί στο επίκεντρο των διεθνών εξελίξεων, ιδιαίτερα μετά τον πόλεμο στην Ουκρανία, εξαιτίας της γεωστρατηγικής θέσης της και κυρίως των προγραμμάτων που υλοποιούνται στην πόλη από ελληνικούς και ξένους φορείς τόσο στον στρατιωτικό τομέα όσο και σ’ εκείνον της ενέργειας.

Επίσκεψη Μενέντεζ και Μητσοτάκη

Πρόσφατα, μάλιστα, την επισκέφθηκε και ο γνωστός αμερικανός γερουσιαστής Ρόμπερτ Μενέντεζ, που παρότι πραγματοποιούσε ιδιωτική επίσκεψη δεν παρέλειψε να μεταβεί στο λιμάνι και να ενημερωθεί για την τεράστια επιχείρηση διαμετακόμισης στρατευμάτων των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ στην Ανατολική Ευρώπη.

Τον Μάιο είχε μεταβεί στην Αλεξανδρούπολη και ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης προκειμένου να παραστεί στην εκδήλωση για την επίσημη έναρξη υλοποίησης του πλωτού τερματικού σταθμού αποθήκευσης και αεριοποίησης LNG.

Sports in

Παρτιζάν – Ολυμπιακός 69-74: Τεράστια νίκη στο Βελιγράδι και βήμα τετράδας!

Ο Ολυμπιακός βρέθηκε ακόμα και στο -13, αλλά με αντεπίθεση διαρκείας γύρισε τούμπα το παιχνίδι και πέτυχε μια σπουδαία νίκη στη μάχη για την τετράδα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024