
Βόλος: Πατέρας «μπούκαρε» σε πάρτι και χτύπησε την κόρη του
Η Εισαγγελία Βόλου παρήγγειλε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για να διερευνηθεί αν τελέστηκαν τα αδικήματα της σωματικής βλάβης, ενώ ζητά να διεξαχθεί και έρευνα για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ζουν μητέρα και κόρη
Σκηνές τρόμου έζησε μία 16χρονη κοπέλα η οποία βρισκόταν σε χώρο όπου πραγματοποιούνταν πάρτι γενεθλίων, καθώς ο πατέρας της, εισέβαλε βρίζοντας αρχικά την φίλη της κόρης του ενώ στη συνέχεια άρχισε να σπρώχνει και να χτυπά το ίδιο του το παιδί προς το αυτοκίνητο.
Η 16χρονη, έχοντας στο πλευρό της την φίλη της, όπως αναφέρει το magnesianews, κατήγγειλαν το γεγονός στην Aστυνομία, εξιστορώντας τα όσα εφιαλτικά έζησαν.
Η 16χρονη φέρεται να ανέφερε πως ο πατέρας της είναι βίαιος, τόσο απέναντι στην μητέρας της, όσο και στην ίδια, αλλά ο φόβος ήταν αυτός που δεν της άφηνε να τον έχουν καταγγείλει μέχρι σήμερα.
- Διαβάστε επίσης: Κρήτη: Τουρίστας έδειρε την πρώην σύζυγό του μέσα στο ξενοδοχείο
Η Εισαγγελία Βόλου παρήγγειλε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για να διερευνηθεί αν τελέστηκαν τα αδικήματα της σωματικής βλάβης, ενώ ζητά να διεξαχθεί και έρευνα για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ζουν μητέρα και κόρη.
- Air India: Ξεκινά επίσημη έρευνα για τα αίτια της συντριβής – Τι «πήγε λάθος» στην απογείωση
- Ξεπέρασαν τους 290 οι νεκροί του δυστυχήματος της Air India – Σενάρια για τα αίτια
- Air India: Απίστευτο βίντεο από την τραγωδία στην Ινδία – Ο μοναδικός επιζών «σηκώθηκε και περπάτησε» από τα συντρίμμια
- Νέο βίντεο ντοκουμέντο από τη συντριβή του αεροσκάφους στην Ινδία
- Air india: Βίντεο σοκ από την τραγωδία στην Ινδία – Η στιγμή της πτώσης του αεροσκάφους
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις