Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η «ακτινογραφία» των διεκδικητών για μία θέση στα playoff

Η «ακτινογραφία» των διεκδικητών για μία θέση στα playoff

Πέντε ομάδες διεκδικούν την έκτη προνομιούχο θέση που οδηγεί στα playoff της Superleague. Ποια όμως θα καταφέρει να την κερδίσει; Το10.gr σας τους παρουσιάζει.

Εκτός των big-5 υπάρχουν άλλες πέντε ομάδες που θα κυνηγήσουν την προνομιούχο έκτη θέση που οδηγεί στα playoffs της εφετινής Superleague.

Ατρόμητος, Αστέρας Τρίπολης, ΟΦΗ, ΠΑΣ Γιάννινα και Βόλος θα δώσουν τη δική τους μάχη για τον τίτλο της καλύτερης ομάδας εκτός του big-5.

Ποιος όμως θα τα καταφέρει; Το10.gr είναι εδώ και ακτινογραφεί τους υποψήφιους.

Ατρόμητος: Ξεχνάει το περσινό και πάει για playoff

Φέτος στο Περιστέρι είναι έτοιμοι να κάνουν μια χρονιά αντάξια του ρόστερ της ομάδας.

Με τον Κρις Κόλμαν στον πάγκο ο Ατρόμητος μεταμορφώθηκε και από εκεί που έμοιαζε μια ομάδα που θα παλέψει για τον υποβιβασμό κατάφερε να σωθεί πριν ξεκινήσουν καλά καλά τα play out.

Όμως η περσινή χρονιά χαρακτηρίστηκε ως φιάσκο και φέτος η ομάδα έχει στόχο την 6η θέση (και αν μπορεί ακόμα πιο πάνω) που οδηγεί στα playoff.

Με κινήσεις όπως ο Κιάρτανσον και ο Ρομπάιγ η διοίκηση έδειξε τις προθέσεις της που ταυτόχρονα έκανε και δυο Super deals πουλώντας τους Χαρίση και Κουλούρη με ένα ποσό κοντά στα 2 εκατ. ευρώ.

ΉΡΘΑΝ: Βίνταρ Ερν Κιάρτανσον, Λόρενς Ντε Μπόκ, Γκαετάν Ρομπάιγ, Έντερ Γκονζάλεθ, Ντάνι Σουάρεθ, ΑντρέαςΚούεν

ΈΦΥΓΑΝ: Χάρης Χαρίσης, Αντώνης Τριμμάτης, Ντένις Αλιμπεκ,Ευθύμης Κουλούρης, Γιώργος Νταβιώτης, Σπύρος Νάτσος, Πάτρικ Σάλομον Ντάνι Καστεγιάνο, Σρτζαν Σπιριντόνοβιτς, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Τζόρτζε Ντένιτς, Τόμας Μπεντινέλι

ΠΑΣ Γιάννινα: Να επαναλάβει το περσινό… θαύμα!

Την επανάληψη του περσινού θαύματος θέλει να κάνει ο ΠΑΣ Γιάννινα. Αφού πέρυσι με το φθηνότερο μπάτζετ τερμάτισε στην 6η θέση και μπήκε στα Play off, εκεί όπου πούλησε πολύ ακριβά το τομάρι του και ήταν εκ των πρωταγωνιστών της διαδικασίας.

Φέτος όμως υπάρχει αρκετά μεγάλος βαθμός δυσκολίας αφού σχεδόν όλο το περσινό ρόστερ μαζί με τον αρχιτέκτονα του όλου εγχειρήματος Ηρακλής Μεταξάς αποχώρησαν για άλλους προορισμούς με κορυφαίο αυτόν του Περέα που πήγε στην Στουτγκάρδη με 3,5 εκατ. ευρώ που είναι η ακριβότερη πώληση στην ιστορία των Ηπειρωτών.

Έτσι στόχος του συνόλου του Θανάση Στάικου είναι να φτάσει όσο πιο κοντά γίνεται στο περσινό θαύμα.

ΉΡΘΑΝ: Μοχάμεντ Μανσούρ Φοφανά, Ζαν Μπατίστ Λεό, Γιώργος Παμλίδης, Παναγιώτης Τζίμας, Πέτρος Μπαγκαλιάνης, Νταν Ριένστρα, Κάρλες Σόρια, Ζερόμ Πριόρ, Ικερ Μπιλμπάο, Γιάννης Κιάκος, Απόστολος Σταματελόπουλος, Αγγελος Τσάβος, Κέβιν Ροσέρο, Σταύρος Πήλιος

ΈΦΥΓΑΝ: Φαμπρίτσιο Μπρένερ, Χοσέ Περέα, Γιάννης Κάργας, Γιαν Μαρκ Σνάιντερ, Μίκαελ Γκαρντάβσκι, Κέιλεμπ Στάνκο, Μάρβιν Πίρσμαν, Στέφανος Σιόντης, Αλέξης Τριάδης, Παναγιώτης Τριάδης, Γιούρι Λοντίγκιν, Αντώνης Οικονομόπουλος, Μανώλης Σάλιακας

Αστέρας Τρίπολης: Με αέρα… Ηρακλή Μεταξά

Ο Αστέρας Τρίπολης ήταν από… τους αδικημένους την περασμένη σεζόν αφού δεν μπήκε στα playoff όμως τα νούμερα του στην στατιστική είχαν άρωμα… εξάδας όμως τερμάτισε στην 8η θέση.

Φέτος με τον Ηρακλή Μεταξά στον πάγκο, αφού αντικατέστησε τον Μίλαν Ράσταβατς, οι Αρκάδες θέλουν να κάνουν το βήμα παραπάνω που έκανε ο ομογενής τεχνικός με κύρια χαρακτηριστικά την αλεγρία των πολλών Ισπανόφωνων ποδοσφαιριστών.

Το φετινό ρόστερ φαίνεται πάντως αρκετά καλύτερα… στα χαρτιά αφού δεν αποχώρησε κανένας από το περσινό και εμπλουτίστηκε με παίκτες όπως οι Μπερτόγλιο, Μπαρτόλο και Γκαρντάφσκι που ήρθαν για να δείξουν ότι ο Αστέρας έχει στόχο την εξάδα. Σε αντίθετη περίπτωση η χρονιά στον Αστέρα δεν θα είναι επιτυχημένη.

ΉΡΘΑΝ: Φακούντο Μπερτόγλιο, Χουλιάν Μπαρτόλο, Μίκαελ Γκαρντάβσκι, Κέιλεμπ Στάνκο, Σουνταϊς Αλί Μπάμπα

ΈΦΥΓΑΝ:-

ΟΦΗ: Με οδηγό την περσινή σεζόν

Ο ΟΦΗ πέρυσι έκανε μια χρονιά… παράδειγμα για πολλές επαρχιακές ομάδες. Δεν φοβήθηκε κανέναν αντίπαλο, προσπάθησε να παίξει το ποδόσφαιρο που θέλει να βλέπει ο Νίκος Νιόπλιας και τερμάτισε στην άκρως τιμητική έβδομη θέση στην κανονική διάρκεια.

Φέτος οι Κρητικοί θέλουν να επαναλάβουν την περσινή σεζόν και αν μπορούν να κάνουν το βήμα παραπάνω που είναι η προνομιούχος έκτη θέση στην κανονική διάρκεια που οδηγεί στα playoff της Superleague.

Στο ρόστερ υπήρξαν μόνο αντικαταστάτες των παικτών που έφυγαν όπως ο ερχομός του Νουά Ντίκο αντί του Καστάνιος, που τράβηξε το κάρο με το σκοράρισμα του ΟΦΗ την περασμένη σεζόν.

ΉΡΘΑΝ: Σόνι Στέφενς, Γκούντμουντουρ Τοράρινσον, Νούα Ντίκο, Σαμουέλ Γιοχού, Ασανέ Ντιουσέ, Αλέξανδρος Γκαργκαλατζίδης, Φροίξος Γρίβας, Έρικ Λάρσον

ΈΦΥΓΑΝ: Μπόι Βάτερμαν, Ντεβί Επασί, Τζόνοθαν Ντε Γκουζμάν, Λουίς Φελίπε, Λάζαρος Λάμπρου, Νίκος Χαλκιαδάκης, Μανώλης Σμπώκος, Βαγγέλης Νοικοκυράκης, Οδυσσέας Λυμπεράκης, Φελίπε Σόουζα Φερέιρα, Λουκ Καστάνιος, Νίκος Κοροβέσης, Βαχίντ Σελίμοβιτς, Μάρκ Φαν Ντούινεν

Βόλος: Το μεγαλύτερο ερωτηματικό της Superleague

Αν μια ομάδα φέτος είναι άγνωστο πως θα πάει η χρονιά της αυτή είναι σίγουρα αυτή του Βόλου.

Η ομάδα του Κώστα Μπράτσου πέρυσι αρχικά με τον Γκιγιέρμο Αμπασκάλ και μετά με τον Έλληνα τεχνικό ήταν μια ομάδα με στόχο αρχικά το ωραίο ποδόσφαιρο και μετά το αποτέλεσμα, στοιχείο που φάνηκε ειδικά στον δεύτερο γύρο όπου έκανε αρκετό καιρό να πανηγυρίσει ένα θετικό αποτέλεσμα αλλά σε όλα τα ματς ήταν αρκετά ανταγωνιστικός και θελκτικός στο μάτι του θεατή.

Φέτος έχουν γίνει αρκετές αλλαγές στο ρόστερ όπως η πώληση του Φερράρι και του Μπαρτόλο ενώ πρωτοκλασσάτοι παίκτες όπως ο Φαν Φέερτ που είναι στο στόχαστρο ομάδων του εξωτερικού και ο Πάουλο Φερνάντες που την περίπτωσή του κοιτάει ο Παναθηναϊκός.

Ταυτόχρονα έχουν έρθει 15 ποδοσφαιριστές δείγμα της νέας ομάδας που θα δούμε φέτος.

Ο στόχος της Θεσσαλικής ομάδας είναι ο ίδιος με πέρυσι. Η άνετη παραμονή και η διεκδίκηση της έκτης θέσης που οδηγεί στα playoff.

ΉΡΘΑΝ: Χαβιέ Ματίγια, Κυριάκος Ασλανίδης, Ισμαίλα Ουεντραόγκο, Αντόνιο Λούνα, Ζοάο Εσκοβάλ, Ζούχα Πίρινεν, Μίλος Ντέλετιτς, Νικολάς Μεσκίδα, Παναγιώτης Αυγερινός, Ηλίας Τσέλιος, Μπόγκνταν Σταμένκοβιτς, Οδυσσέας Λυμπεράκης, Στάθης Τάχατος, Αντώνης Οικονομόπουλος, Βίκτορ Φερνάντεθ

ΈΦΥΓΑΝ: Νταν Ριένστρα, Φράνκο Φεράρι, Χουλιάν Μπαρτόλο, Λεβέντ Γκιουλέν, Κέβιν Ροσέρο, ΖανΡινέρ, Εμιλιάνο Πουρίτα, Φράνκο Ρομέρο, Σωτήρης Νίνης, Νίκολας Ορός, Χόρχε Κορέα, Αντριάν Ρεγκατέν

Sports in

Κομβικό ντέρμπι στη Νέα Φιλαδέλφεια, δοκιμασία στο «Κλ. Βικελίδης» για τον Ολυμπιακό

Σπουδαίο ντέρμπι στην «Opap Arena» ανάμεσα σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό, με τον Ολυμπιακό να φιλοξενείται νωρίτερα από τον Άρη. Έξοδος στη Λαμία για τον ΠΑΟΚ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024