Στον τελικό ο Πετρούνιας – Έτοιμος να γράψει ιστορία!
Ο Λευτέρης Πετρούνιας προκρίθηκε άνετα στον τελικό των κρίκων του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος με 15.100 και ετοιμάζεται να γράψει ιστορία!
Άνετα στον τελικό ο Λευτέρης Πετρούνιας!
Όπως αναμενόταν, ο Έλληνας πρωταθλητής στους κρίκους, προκρίθηκε άνετα στον τελικό του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος με 15.100 και θα διεκδικήσει ακόμα ένα χρυσό μετάλλιο!
Διαβάστε επίσης: Υπέροχη ενέργεια του Χουάνγκ και 1-1 ο Ολυμπιακός! (vid)
Ο Πετρούνιας παρουσίασε ένα εξαιρετικά δύσκολο πρόγραμμα με συντελεστή 6.200, συγκεντρώνοντας 15.100 βαθμούς. Έτσι αφού προκρίθηκε άνετα, ο Έλληνας αθλητής πηγαίνει στον τελικό ως απόλυτο φαβορί και παράλληλα έχει την ευκαιρία να γράψει ιστορία.
Πιο συγκεκριμένα, σε περίπτωση κατάκτησης του χρυσού ο Πετρούνιας θα «ισοφαρίσει» τον Ούγγρο Κρίστιαν Μπέρκι ο οποίος κατέχει έξι χρυσά μετάλλια, καθώς ο Έλληνας πρωταθλητής έχει αυτή τη στιγμή πέντε (2015, 2016, 2017, 2018, 2021).
Αναλυτικά, η 8άδα του τελικού:
1. Πετρούνιας (Ελλάδα) 15.100
2. Ασίλ (Τουρκία) 14.933
3. Χεκ (Αυστρία) 14.866
4. Τούλοχ (Μ. Βρετανία) 14.733
5. Νταβντιάν (Αρμενία) 14.666
6. Αβετισιάν (Αρμενία) 14.633
7. Σιμόνοφ (Αζερμπαϊτζάν) 14.600
8. Ραντιβίλοφ (Ουκρανία) 14.400
- Τουριστικό «μπαμ» λόγω Μουντιάλ
- Στα ύψη η παραοικονομία του Μουντιάλ!
- LIVE: Γαλλία – Αγγλία
- Ισχυρές καταιγίδες πριν τον τελικό του Μουντιάλ: Η πρόγνωση του καιρού για το Ισπανία – Αργεντινή
- Γαλλία – Αγγλία: Αυτές είναι οι ενδεκάδες του μικρού τελικού
- Στην Αθήνα ο Φαν Ντρόνγκελεν για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό
- Μπάρμπεκιου για την Αργεντινή πριν τον μεγάλο τελικό του Μουντιάλ (pic,vid)
- ΕΠΟ: Όταν ο Μάκης Γκαγκάτσης δίνει δικαιώματα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 19.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ken-cheung-taUfUHLylIo-unsplash-315x220.jpg)






























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442