
Μπονιφάντε: «Χαρούμενοι για την πρόκριση, περήφανος για τους παίκτες μου»
Ο τεχνικός της Εθνικής βόλεϊ Ανδρών, Ντάντε Μπονιφάντε, εξέφρασε την ικανοποίηση του για την πρόκριση της «γαλανόλευκης» στα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.
Η Εθνική Ελλάδας θα είναι στο Ευρωβόλεϊ, καθώς εξασφάλισε την πρωτιά της στον όμιλο, νικώντας την Κροατία με 3-1 στα σετ, στην 5η αγωνιστική των προκριματικών.
Διαβάστε επίσης: Επέστρεψε… αγριεμένος ο Τσιτσιπάς (2-0, vid)
Ο Ντάντε Μπονιφάντε μετά τη λήξη της αναμέτρησης δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για την πρόκριση του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος στα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.
Αναλυτικά όσα δήλωσε:
«Είμαστε χαρούμενοι για αυτό που πετύχαμε. Όταν ξεκινήσαμε τη προετοιμασία μας για τα προκριματικά ξέραμε ότι για να προκριθούμε πρέπει να πάρουμε βαθμούς από τη Κροατία. Αυτό το πετύχαμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Αν σκεφτεί κανείς ότι ξεκινήσαμε τα προκριματικά χάνοντας με 2-0 σετ στη Νορβηγία και τώρα είμαστε στο ευρωπαϊκό έχοντας ακόμα ένα παιχνίδι να παίξουμε.
Αφιερώνω αυτή τη νίκη στους παίκτες μου, στους συνεργάτες μου και στους Έλληνες φιλάθλους. Είδα δύο φορές την αγάπη τους για την Εθνική ομάδα και η ατμόσφαιρη ήταν φανταστική. Τους περιμένουμε και κόντρα στη Νορβηγία για να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί».
- Ιράν: Πλήγματα του στρατού σε βάση των ΗΠΑ στο Κουβέιτ – Χτυπήθηκε τάνκερ στα Στενά του Ορμούζ
- Ο Τραμπ υπέγραψε επιπλέον δασμούς 50% σε σειρά προϊόντων του Καναδά
- Ισραήλ: Οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα ζητούν την απελευθέρωση των φυλακισμένων παλαιστίνιων επαγγελματιών υγείας
- Ο Ρούμπιο ανακοίνωσε την «δημοκρατική μετάβαση» στη Βενεζουέλα στις αρχές Αυγούστου
- Ουκρανία – Ρωσία: Τουλάχιστον 14 νεκροί σε εκατέρωθεν επιθέσεις
- Μπολόνια: Συγκρούσεις διαδηλωτών με αστυνομικούς για τον θάνατο μαροκινού πολίτη α λα Φλόιντ
