Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Επέστρεψε… αγριεμένος ο Τσιτσιπάς (2-0)

Επέστρεψε… αγριεμένος ο Τσιτσιπάς (2-0)

Ο Ελληνας τενίστας έκανε… πλάκα απέναντι στον Φιλίπ Κραϊνοβιτς (2-0) και προκρίθηκε εύκολα στους «16» του τουρνουά που γίνεται στο Σινσινάτι.

Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε ο Στέφανος Τσιτσιπάς το παιχνίδι με τον Φιλίπ Κραϊνοβιτς για τους «32» του Σινσινάτι Masters, με τον Ελληνα τενίστα να παίρνει τη νίκη με 2-0 σετ (6-3, 6-4) και μαζί την πρόκριση για τους «16» της αμερικάνικης διοργάνωσης.

Ο 24χρονος επέστρεψε… αγριεμένος μετά τον σοκαριστικό αποκλεισμό στους «32» του Μόντρεαλ Masters από τον Τζακ Ντρέπιερ (Νο. 85) και παίζοντας εξαιρετικό τένις στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης ξεπέρασε εύκολα το εμπόδιο του Σέρβου.

Διαβάστε επίσης: Έγραψε ιστορία η Στεφανίδη: «Αργυρή» στο Μόναχο και πρώτη αθλήτρια με τέσσερα ευρωπαϊκά μετάλλια (vids)

O συμπατριώτης μας έδειξε εξαιρετικά στοιχεία στο αποψινό παιχνίδι και πήρε με άνεση το εισιτήριο για την επόμενη φάση του τουρνουά που διεξάγεται στο Σινσινάτι.

Στο πρώτο σετ οι δύο τενίστες πήγαιναν χέρι χέρι (1-1, 2-2) μέχρι το 6ο game όταν ο Στέφανος Τσιτσιπάς πίεσε και κατάφερε να «σπάσει» το σερβίς του Σέρβου. Ο Ελληνας προηγήθηκε με 4-2 και έβαλε τις βάσεις για το 1-0, το οποίο ήρθε με… μαθηματική ακρίβεια (6-3).

Ανάλογη εξέλιξη είχε και το δεύτερο σετ. Στο 5ο game ο συμπατριώτης μας έκανε break και προηγήθηκε με 3-2. Στη συνέχεια υπερασπίστηκε το σερβίς του και με 6-4 έφτασε στο 2-0 και πανηγύρισε την πρόκριση στους «16» του Σινσινάτι Masters.

Sports in

Παρτιζάν – Ολυμπιακός 69-74: Τεράστια νίκη στο Βελιγράδι και βήμα τετράδας!

Ο Ολυμπιακός βρέθηκε ακόμα και στο -13, αλλά με αντεπίθεση διαρκείας γύρισε τούμπα το παιχνίδι και πέτυχε μια σπουδαία νίκη στη μάχη για την τετράδα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024