Η αποστολή του Αστέρα κόντρα στον Βόλο (pic)
Ο Αστέρας Τρίπολης γνωστοποίησε την αποστολή για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος κόντρα στον Βόλο.
Η αναμέτρηση του Αστέρα Τρίπολης με τον Βόλο (19/8, 21:30) στο Πανθεσσαλικό στάδιο, ανοίγει την αυλαία του πρωταθλήματος της Super League για τη σεζόν 2022-2023 και οι Αρκάδες ανακοίνωσαν την αποστολή των ποδοσφαιριστών.
Στο απουσιολόγιο του Ηρακλή Μεταξά υπάρχουν ορισμένα σημαντικά ονόματα, που δεν θα ενισχύσουν την ομάδα του στην πρεμιέρα. Συγκεκριμένα ο Έλληνας τεχνικός δεν υπολογίζει τους Κρέσπι που είναι εκτός με πρόβλημα στους κοιλιακούς, τον Βαλιέντε που βρίσκεται σε στάδιο αποθεραπείας στο γόνατο και τον Μπαρτόλο που δεν έχει αγωνιστικό ρυθμό.
Διαβάστε επίσης: Αποθεώθηκε ο Τέβες στην επιστροφή του στο «Μπομπονέρα» ως… αντίπαλος
Εκτός βρίσκεται επίσης το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Αστέρα Έρβιν Τζουκάνοβιτς, όπως και ο Ιγκλέσιας που «κουβαλάει» τιμωρία μιας αγωνιστικής από την περσινή περίοδο.
Αναλυτικά η αποστολή:
Παπαδόπουλος, Τσιφτσής, Γκαρθία, Τασουλής, Καρμόνα, Πίτσου, Καστάνιο, Άλβαρες, Αντζουλάς, Χριστόπουλος, Στάνκο, Τιλίκα, Μουνάφο, Μπερτόγλιο, Ριέρα, Γκαρνταφσκι, Σίτο, Μπαράλες, Μπενίτο, Σονί.
- Τα δεδομένα στη Euroleague: Πόσες νίκες θέλει για το Top 10 ο Παναθηναϊκός – «Καθαρίζει» με την τετράδα ο Ολυμπιακός (pic)
- «Ο JFK Jr. φιλούσε υπέροχα» – Η Μπρουκ Σιλντς θυμάται τη σύντομη σχέση της με το υιό Κένεντι
- Εξωδικαστικός μηχανισμός: Σε 16 χρόνια η αποπληρωμή οφειλών προς Δημόσιο [γραφήματα]
- Ιωάννινα: Δύο οδηγοί στο νοσοκομείο έπειτα από σφοδρή σύγκρουση βαν με Ι.Χ.
- Κατώτατος μισθός: Γιατί ένας 25χρονος μπορεί να παίρνει περισσότερα καθαρά
- Συνελήφθη 24χρονος για επικίνδυνη οδήγηση στη Θεσσαλονίκη: Έτρεχε με 171χλμ/ώρα με όριο τα 80


