Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Όταν το «Στάμφορντ Μπριτζ» μετατρέπεται σε… ρινγκ για τους προπονητές

Όταν το «Στάμφορντ Μπριτζ» μετατρέπεται σε… ρινγκ για τους προπονητές

Τούχελ και Κόντε αποφάσισαν να μετατρέψουν σε… ριγνκ το «Στάμφορντ Μπριτζ» την ώρα του λονδρέζικου ντέρμπι. Ωστόσο αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που το γήπεδο της Τσέλσι «φιλοξενεί» μια μάχη προπονητών.

Τι και αν βρισκόμαστε μόλις στο ξεκίνημα της σεζόν; Η Premier League κατάφερε να δώσει στον ποδοσφαιρικό πλανήτη ένα all timer παιχνίδι, μόλις στην 2η της αγωνιστική.

Το Τσέλσι – Τότεναμ ήταν το απόλυτο ντέρμπι. Γκολ, θέαμα, πάθος, μίσος και ξύλο, τόσο ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές, όσο και στους προπονητές. Ένα ντέρμπι με τα όλα του.

Η μεγάλη «μάχη» ανάμεσα σε Τόμας Τούχελ και Αντόνιο Κόντε «έκλεψε» τη δόξα από όλους τους ποδοσφαιριστές. Οι δύο προπονητές ήρθαν face to face σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, δίνοντας έτσι απίστευτο… υλικό.

Μάλιστα, στο τέλος του αγώνα λίγο έλειψε να ξεφύγει εντελώς η κατάσταση όταν κατά τη διάρκεια της χειραψίας, ο Τούχελ τράβηξε τον Κόντε και τον… υποχρέωσε να τον κοιτάξει στα μάτια!

Κι όμως, αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που το το γήπεδο της Τσέλσι «φιλοξενεί» μια μάχη προπονητών. Τα τελευταία χρόνια το «Στάμφορντ Μπριτζ» έχει… δει και άλλες έντονες αντιπαραθέσεις ανάμεσα σε προπονητές.

Η πρώτη ήταν το 2014, σε ένα άλλο λονδρέζικο ντέρμπι. Τσέλσι – Άρσεναλ, ένα από τα πιο κλασικά ντέρμπι της Αγγλίας.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα, οι δύο προπονητές πιάστηκαν στα χέρια! Σχεδόν δηλαδή… Ο Μουρίνιο έκανε παράπονα στον τέταρτο, ο Βενγκέρ «τρελάθηκε» με αυτό και έτσι έσπρωξε τον Πορτογάλο τεχνικό, πριν τελικά τους χωρίσουν…

Λίγα χρόνια αργότερα, ήταν η σειρά του Κόντε να… φωνάξει «παρών». Απέναντι του ο Ζοσέ Μουρίνιο ο οποίος είδε την άλλη πλευρά του νομίσματος… Ο Πορτογάλος έβλεπε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να διασύρεται με 4-0 από την Τσέλσι του Κόντε ο οποίος πανηγύριζε σαν «τρελός» όλα τα γκολ της ομάδας του και στο τέλος του αγώνα φάνηκε να λέει στον Ιταλό να μάθει να… σέβεται.

Στον επόμενο μεταξύ τους αγώνα, για το FA Cup, οι δύο προπονητές ανέβασαν παλμούς, κόλλησαν κεφάλια, μέχρι που τους χώρισαν οι πιο ψύχραιμοι…

Ο Πορτογάλος ήταν «παρών» σε ακόμη ένα περιστατικό που έγινε στο «Στάμφορντ Μπριτζ», σχεδόν έναν χρόνο αργότερα. Τότε ένας από τους βοηθούς του Μαουρίσιο Σάρι πανηγύρισε μπροστά στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, «υποχρεώνοντας» τον Μουρίνιο να σηκωθεί και να τρέξει προς το μέρος του!

Φαίνεται πως το «Στάμφορντ Μπριτζ» εμπνέει τους προπονητές…

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024