Μαρία Βοσκοπούλου: Η Άντζελα Γκερέκου της ευχήθηκε με αναφορά στον Τόλη Βοσκόπουλο
Συγκίνησε η ηθοποιός...
Ιδιαίτερη είναι η σημερινή ημέρα για την Μαρία Βοσκοπούλου, καθώς έχει την ονομαστική εορτή της αλλά και τα γενέθλιά της.
Η κόρη του Τόλη Βοσκόπουλου και της Άντζελας Γκερέκου πριν από 21 χρόνια ήρθε στον κόσμο και άλλαξε τη ζωή του αείμνηστου τραγουδιστή και την ηθοποιού.
- Διαβάστε επίσης: Μαρία Βοσκοπούλου: Throwback φωτογραφία που συγκίνησε το Instagram
Η μητέρα της λοιπόν, θέλησε να της ευχηθεί (και) μέσα από τα social media.
Δημοσίευσε μια σειρά από οικογενειακές φωτογραφίες με τον Τόλη Βοσκόπουλο και έκανε ειδική μνεία στον «πρίγκιπά» τους, που τώρα την καμαρώνει και την αγαπά από ψηλά.
«21 χρόνια πριν ανήμερα της Παναγίας ήρθες στην ζωή μας και μας γέμισες με την μεγαλύτερη χαρά. Το παιδί της Παναγιάς έλεγε ο μπαμπάς σου… Σήμερα σε καμαρώνουμε γιατί είσαι ένα υπέροχο πλάσμα γεμάτο καλοσύνη και αγάπη. Από τα βάθη της ψυχής μας, Χιλιόχρονη και Ευλογημένη καρδιά μας. Σ’ αγαπάμε πολύ. Εγώ από εδώ. Ο μπαμπάς από εκεί…», έγραψε στο instagram η Άντζελα Γκερέκου.
Δείτε τις φωτογραφίες που πόσταρε
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Angela Gerekou official (@angela_gerekou)
Θυμίζουμε ότι αυτά είναι τα δεύτερα γενέθλια για την Μαρία Βοσκοπούλου. Ο Τόλης Βοσκόπουλος έφυγε από τη ζωή στις 19 Ιουλίου 2021, βυθίζοντας στο πένθος οικογένεια, συγγενείς, φίλους και θαυμαστές.
Ο αγαπημένος τραγουδιστής άφησε την τελευταία του πνοή στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας. Η καρδιά του τον πρόδωσε λίγο πριν πάρει εξιτήριο και άφησε πίσω του ένα δυσαναπλήρωτο κενό.
- Στο νοσοκομείο ο Βραζιλιάνος θρύλος του ποδοσφαίρου Ρομπέρτο Κάρλος
- Ο Ζοσέ Σα έκανε μυθική επέμβαση στο «Ολντ Τράφοντ» και έκανε όλη την Premier League να παραμιλάει (vid)
- Εξελίξεις στην υπόθεση Έπσταϊν: Το υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ θα ερευνήσει 5,2 εκατ. σελίδες φακέλων
- Πρωτοχρονιά: Το νησιωτικό σύμπλεγμα Κιριμπάτι γιόρτασε πρώτο την έλευση του 2026
- Τελευταία έξοδος: Αντζελίνα Τζολί – Τα σχέδιά της για το νέο έτος δεν έχουν καμία σχέση με το Λος Άντζελες (και τον Μπραντ Πιτ)
- Καρφιά Σαμαρά στην κυβέρνηση στις ευχές για το 2026 – «Φτάνουν πια η επικοινωνία, τα ψέματα και οι διχασμοί»


