Πειραιάς: Τροχαίο με εγκατάλειψη – Σοβαρά τραυματισμένος 30χρονος οδηγός μηχανής
Ο οδηγός παραβίασε το STOP και χτύπησε τον 30χρονο.
Σοβαρά τραυματισμένος είναι 30χρονος οδηγός μηχανής στον Πειραιά μετά από τροχαίο. Ασυνείδητος οδηγός παραβίασε το STOP, τον χτύπησε και εξαφανίστηκε. Το τροχαίο συνέβη στη συμβολή των οδών Εφέσου με την 25ης Μαρτίου.
Ο οδηγός παρότι είδε τον 30χρονο σοβαρά τραυματισμένο ανέπτυξε ταχύτητα και έφυγε, καταγγέλλουν οι οικείοι του 30χρονου. Ο οδηγός της μοτοσικλέτας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Θριάσιο, όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Alpha, ο 30χρονος είναι ψυκτικός και ετοιμαζόταν για τις καλοκαιρινές διακοπές του. Είχε μόλις αγοράσει την συγκεκριμένη μηχανή, καθώς πριν από 10 ημέρες του είχαν κλέψει την προηγούμενη μοτοσικλέτα του. Κάτοικοι της περιοχής λένε πως στο συγκεκριμένο σημείο έχουν γίνει και άλλα ατυχήματα.
Δείτε το ρεπορτάζ του Alpha
- ΠΑΣΟΚ: Ο Πελεγρίνης, ο «νόμος Διαμαντοπούλου» και η «φύρδην μίγδην» διεύρυνση του Δούκα
- Λάρισα: Στη φυλακή τέσσερα άτομα για την απάτη με τις χρυσές λίρες – Το ελικοδρόμιο και η «εξαγορά ψήφων»
- ΑΕΚ – Τόφας 96-88: 5X5 με Μπάρτλεϊ η «Ένωση», φουλάρει για πρωτιά και πλεονέκτημα
- Κάιλι Τζένερ: Προκλητική στο φακό του Vanity Fair, ανταποδίδει γυμνά «σ’ αγαπώ» στον Τιμοτέ Σαλαμέ
- LIVE: Βαλεφόλια – Παναθηναϊκός
- Πλαφόν: «Ρουκέτες» από τους πρατηριούχους για το πλαφόν στις τιμές κέρδους

