Ανεκδιήγητος οδηγός στην Πάτρα τράκαρε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, στη συνέχεια το διέλυσε, ενώ χτύπησε και τον μάρτυρα που ήταν αυτόπτης στο περιστατικό.
Όλα συνέβησαν στην οδό Ευρυσθέως. Το περιστατικό ξεκίνησε όταν ένας οδηγός έπεσε πάνω σε ασθενοφόρο και μετά τη σύγκρουση, γκάζωσε και προσέκρουσε εσκεμμένα στο όχημα του ΕΚΑΒ.
Στη συνέχεια, φωνάζοντας και βρίζοντας πήρε ένα ξύλο άρχισε να χτυπάει με μανία το όχημα, προκαλώντας του φθορές.
Έφερε και δύο φίλους του για «βοήθεια»
Σύμφωνα με το pelop.gr, ο οδηγός κάλεσε σε «βοήθεια» και δυο φίλους τους με τους οποίους επιτέθηκαν και τραυμάτισαν αυτόπτη μάρτυρα του τροχαίου, προκαλώντας μάλιστα ζημιές και στο αυτοκίνητό του.
Ο οδηγός συνελήφθη τα ξημερώματα της Τρίτης (9/8) για φθορά ξένης ιδιοκτησίας και πρόκληση σωματικών βλαβών, ενώ οι δύο συνεργοί του διαφεύγουν της σύλληψης.
Μετά τη διαδικασία υποβολής των Μηχανογραφικών, θα «ανοίξει» ο δρόμος για την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής βάζοντας τέλος στην αγωνία των συνολικά 89.032 υποψηφίων που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές
Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από μια ΕΔΕ που διετάχθη άρον - άρον μετά τη δημοσιοποίηση και την πολιτική ανάδειξη του περιστατικού, για να αποφύγει την ανάληψη σοβαρής πολιτικής ευθύνης της, λέει το ΠΑΣΟΚ
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59