Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Viral η δημοσίευση της... απιστίας σε τοπική εφημερίδα

Viral η δημοσίευση της… απιστίας σε τοπική εφημερίδα

Η άτυχη σύζυγος δημοσίευσε σε εφημερίδα την απιστία του συζύγου της, ώστε «όλη η πόλη θα μάθει πόσο βρωμερός είσαι» δήλωσε στην ολοσέλιδη καταχώρησής της σε εφημερίδα, αποδεικνύοντάς ότι η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο.

Η Τζένι, της οποίος το επώνυμο δεν έγινε γνωστό, πλήρωσε για μια ολοσέλιδη καταχώριση στην τοπική εφημερίδα Mackay and Whitsunday Life, στο φύλλο της 12ης Αυγούστου, ενημερώνοντας την τοπική κοινωνία ότι ο άνδρας της την απάτησε.

Διαβάστε επίσης: Έρευνα-έκπληξη: Σε αυτές τις πόλεις ζουν οι πιο «άτακτοι» Έλληνες – Μονογαμικοί μόνο οι Καλαματιανοί

«Αγαπητέ Στιβ, ελπίζω να είσαι ευτυχισμένος μαζί της», έγραφε η αγγελία, που τυπώθηκε σε μεγάλη γραμματοσειρά και κεφαλαία γράμματα. «Τώρα όλη η πόλη θα μάθει πόσο βρωμερός άπιστος είσαι. Από την Τζένη. Υ.Γ. Αγόρασα αυτή τη διαφήμιση χρησιμοποιώντας την πιστωτική σου κάρτα».

Πώς αντέδρασαν οι αναγνώστες

Σύμφωνα με το People, η εφημερίδα – την οποία διαβάζουν περισσότεροι από 50.000 αναγνώστες στην περιοχή– κατακλύστηκε από τηλεφωνήματα ανθρώπων που ήθελαν να μάθουν περισσότερες πληροφορίες για το συζυγικό σκάνδαλο.

Το ενδιαφέρον ήταν τόσο μεγάλο που οι συντάκτες της εφημερίδας αναγκάστηκαν να ενημερώσουν το κοινό ότι, παρά τις πιέσεις, δεν θα αποκαλύψουν περαιτέρω λεπτομέρειες για την Τζένι – τη γυναίκα που προχώρησε στην αγγελία.

Οι ίδιοι επιβεβαίωσαν ότι η γυναίκα καταχώρησε την αγγελία μέσω της ιστοσελίδας τους, χωρίς να αποκαλύψουν το ποσό που επιχείρησε να πληρώσει -κατά τα λεγόμενά της- με την κάρτα του συζύγου της.

Τι δήλωσε η εφημερίδα για την δημοσίευση

Οι εκδότες πάντως αποφάσισαν να προβάλουν τη διαφήμιση δωρεάν, λέγοντας ότι ήταν παράνομο να χρεώσουν τον λογαριασμό του Στιβ χωρίς τη συγκατάθεσή του.

«Δεν γνωρίζουμε ποιος είναι ο Στιβ, αλλά προφανώς ήταν πολύ, πολύ κακός», τόνισαν οι εκδότες.

Στο Facebook, δεκάδες αναγνώστες επαίνεσαν τη Τζένι για την πράξη της, ενώ δεν έλειψαν και οι πιο υποψιασμένοι που υποπτεύονται ότι η αγγελία ήταν στην πραγματικότητα μια έμμεση διαφημιστική καμπάνια της εφημερίδας Mackay and Whitsunday Life.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024