Ντελιβεράς… εισέβαλε με το παπάκι του στο Λαμία-ΑΕΚ Β και έδωσε καφέδες μέσα στο γήπεδο! (Pic)
Ένα αν μη τι άλλο ασυνήθιστο περιστατικό έλαβε χώρα στη φιλική αναμέτρηση Λαμία- ΑΕΚ Β, με ντελιβερά να μπαίνει στο γήπεδο για να… παραδώσει καφέδες.
Ένα απίστευτο περιστατικό αντίκρυσαν όσοι βρέθηκαν στο ΔΑΚ Λαμίας την Παρασκευή (12/8) έτσι ώστε να παρακολουθήσουν τη φιλική αναμέτρηση προετοιμασίας ανάμεσα στην Λαμία και την ΑΕΚ Β ενόψει των προσπαθειών τους τη νέα σεζόν σε Superleague και Superleague2 αντίστοιχα.
Το θέαμα και το τελικό σκορ (0-0), μπορεί να μην αντάμειψαν τους παρευρισκόμενους αλλά φρόντισε για αυτό μια παρέα φιλάθλων με τη βοήθεια ενός… καταπληκτικού ντελιβερά.
Συγκεκριμένα τρεις άντρες λαχτάρισαν να πιούν καφεδάκια και έκαναν τη παραγγελία τους, με τον ντελιβερά που την ανέλαβε να κάνει σωστά και πιστά τη δουλειά του και να μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο και να τους παραδίνει εκεί ακριβώς που ήταν σαν σωστός επαγγελματίας.
Η φωτογραφία είναι από το lamiaole.

- Σκαλόνι: «Ανακαλύψαμε ξανά κάτι πραγματικά πολύτιμο…»
- Γαλλικά ΜΜΕ: «Ο Παναθηναϊκός παρακολουθεί την περίπτωση Φρανσίσκο»
- Ολυμπιακός: Μια εβδομάδα εκτός ο Σιπιόνι
- Τσιτσιπάς: «Δεν υπάρχει εύκολος δρόμος, πρέπει να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου»
- Επικός Μέσι: «Το… τερμάτισα από το προηγούμενο Μουντιάλ» (vid)
- Ρόκα: «Μεγάλος σύλλογος ο Ολυμπιακός με ξεκάθαρους στόχους» (vid)
- Χαμός με «Νοικιάστηκε» από τον Φουρνιέ στην Πάρο (vid)
- Ο Τραμπ εκθείασε τη FIFA για το σκάνδαλο Μπαλογκάν: «Ο Τζιάνι πήρε τη σωστή απόφαση»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 18.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ian-nicole-reambonanza-CICFJEHWiFY-unsplash-315x220.jpg)






























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442