
Θάνατος 9χρονης από θερμοπληξία στο Χαλάνδρι: Το κοριτσάκι ήταν στο αυτοκίνητο για ώρες
Το παιδί εντόπισε περαστικός
Για ώρες ήταν χωρίς τις αισθήσεις το 9χρονο κοριτσάκι μέσα στο αυτοκίνητο σε καταυλισμό Ρομά στο Χαλάνδρι, όπως διαπίστωσαν οι γιατροί που το εξέτασαν στο νοσοκομείο Γεννηματάς και επιβεβαίωσαν τον θάνατο του από θερμοπληξία.
Το παιδάκι, που έπαιζε κοντά σε συνοικία Ρομά στο Χαλάνδρι, διέφυγε της προσοχής των γονιών του και μπήκε σε ένα αυτοκίνητο που ήταν ανοιχτό. Το αυτοκίνητο κλείδωσε και το κοριτσάκι εγκλωβίστηκε με αποτέλεσμα να πάθει θερμοπληξία και να χάσει τις αισθήσεις του.
Την 9χρονη εντόπισε μετά από ώρες ένας περαστικός, ο οποίος ενημέρωσε τις Αρχές και το παιδί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Γεννηματάς.
Από τις εξετάσεις, όπως αναφέρει σχετικό ρεπορτάζ του OPEN, προέκυψε ότι το κοριτσάκι πέθανε από θερμοπληξία και ότι είχε φύγει από την ζωή αρκετές ώρες πριν. Γεγονός που τους παρακίνησε να καλέσουν και τις Αρχές.
Συνελήφθησαν οι γονείς
Οι γονείς του παιδιού – ηλικίας 29 και 27 ετών – συνελήφθησαν, ενώ σύμφωνα με γείτονες δεν είναι η πρώτη φορά που το παιδί διέφευγε της προσοχής τους και έπαιζε μόνο του.
Αντίστοιχες ειδήσεις βλέπουν το φως της δημοσιότητας το τελευταίο διάστημα από όλον τον κόσμο με τους ειδικούς να επισημαίνουν ότι σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα τα αυτοκίνητα μπορούν να μετατραπούν σε φούρνους το καλοκαίρι.
- Έλληνες επιστήμονες στους φιναλίστ για το Βραβείο Ευρωπαίου Εφευρέτη
- Φάμελλος: Να αποτελέσει η ιστορική μνήμη και η αναγνώριση της Γενοκτονίας των Ποντίων βάση της Ειρήνης
- Πανελλαδικές 2026: Αυτά είναι εξεταστικά κέντρα των Ειδικών Μαθημάτων – Οδηγίες για τους υποψήφιους
- Παπαδάκη, συνήγορος Σπίρτζη: Ο χειρισμός της υπόθεσης των υποκλοπών από τον Τζαβέλλα συνιστά παραδοχή
- Παναθηναϊκός: Πως έγινε η επιλογή του Γιάκομπ Νέστρουπ
- Η μοναδική κληρονομιά του Πεπ Γκουαρδιόλα στη Μάντσεστερ Σίτι



