Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η πολιτιστική ατζέντα της Παρασκευής 12 Αυγούστου

Η πολιτιστική ατζέντα της Παρασκευής 12 Αυγούστου

Ένα τριήμερο πλούσιο σε εκδηλώσεις είναι αυτό που ξεκινά σήμερα.

Παραμονές Δεκαπενταύγουστου και πολλά σημεία της χώρας πραγματοποιούνται δράσεις πολιτισμού και εκδηλώσεις για όλες τα ηλικιακά φάσματα.

Διαβάστε επίσης: Ζαν-Ζακ Σεμπέ: Πέθανε ο διάσημος σκιτσογράφος – «Πατέρας» του «μικρού Νικόλα»

Η ορχήστρα «Τα Χρώματα της Ηλιδας» παρουσιάζει ένα μουσικό πρόγραμμα με διασκευές έργων γνωστών Ελλήνων συνθετών στο Μουσείο Ιστορίας των Ολυμπιακών Αγώνων της Αρχαιότητας. Είσοδος ελεύθερη. Ωρα έναρξης: 9.30 μ.μ.

Εκδηλώσεις για την αποψινή πανσέληνο

Το Μουσείο Ακρόπολης θα γιορτάσει την αυγουστιάτικη πανσέληνο, σήμερα Παρασκευή, με ελληνικά τραγούδια για το φεγγάρι, μουσική κινηματογράφου και γνωστές ξένες μελωδίες από το ιστορικό μουσικό σχήμα της Μπάντας της Πολεμικής Αεροπορίας, στον προαύλιο χώρο του, στις 9 μ.μ. Tο μουσείο θα παραμείνει ανοιχτό έως τα μεσάνυχτα, και η είσοδος θα είναι ελεύθερη από τις 9 το βράδυ.

Την παράσταση «As Above So Below» παρουσιάζει η χορογράφος Αποστολία Παπαδαμάκη στον αρχαιολογικό χώρο του Ιερού των Καβείρων στη Λήμνο. Συμμετέχουν οι ερμηνεύτριες Σαβίνα Γιαννάτου και Μαρία Παπαγεωργίου, ο ηθοποιός Θανάσης Ευθυμιάδης και έξι επαγγελματίες χορευτές.

Η όπερα του Μότσαρτ «Οι γάμοι του Φίγκαρο» παρουσιάζεται από το Λυρικό Θέατρο Κρήτης, αύριο Σάββατο 13 Αυγούστου, στο Κηποθέατρο Μάνος Χατζιδάκις. Ωρα έναρξης: 9 μ.μ. Είσοδος ελεύθερη. Και στιε 14 Αυγούστου 2022, η παράσταση θα παρουσιαστεί στο Ενετικό Φρούριο Καζάρμα στη Σητεία, ώρα έναρξης 21.30 (ώρα προσέλευσης 21:00).

H «Ελένη» του Ευριπίδη, η μεγάλη καλοκαιρινή παραγωγή του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδας, σε μετάφραση Παντελή Μπουκάλα και σκηνοθεσία Βασίλη Παπαβασιλείου, παρουσιάζεται στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου σήμερα και αύριο Σάββατο 13 Αυγούστου και ώρα 9.30 μ.μ. Πρωταγωνιστούν οι Εμιλυ Κολιανδρή, Θέμης Πάνου, Αγορίτσα Οικονόμου, Γιώργος Καύκας, Εφη Σταμούλη κ.ά.

Sports in

Σε κίνδυνο οι ισπανικοί σύλλογοι και η Φούρια Ρόχα λόγω της κυβερνητικής κηδεμονίας στην ομοσπονδία

Στελέχη της UEFA θεωρούν πως η κυβερνητική κηδεμονία στην ισπανική ομοσπονδία δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή από τη στιγμή που δεν υπήρξε η ίδια ανοχή και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024