Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Τζούλια Αλεξανδράτου: Θα δείχνει την εγκυμοσύνη της στο OnlyFans και δεν θα είναι δωρεάν

Τζούλια Αλεξανδράτου: Θα δείχνει την εγκυμοσύνη της στο OnlyFans και δεν θα είναι δωρεάν

Η πλατφόρμα επιτρέπει στους χρήστες να μοιράζονται βίντεο και φωτογραφίες, κυρίως ερωτικού περιεχομένου, με αντάλλαγμα ένα χρηματικό ποσό

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Τζούλια Αλεξανδράτου. Το γνωστό μοντέλο είναι έγκυος στο πρώτο της παιδάκι και ανυπομονεί να το κρατήσει στην αγκαλιά της.

Η ίδια μάλιστα, εξομολογήθηκε τις προηγούμενες ημέρες ότι ήταν κάτι που το ήθελε πολύ και αποκάλυψε πως στο παρελθόν είχε άλλες δύο εγκυμοσύνες.

Το μοντέλο παραμένει ιδιαίτερα ενεργό στα social media ενώ έχει και δικό του λογαριασμό στο OnlyFans και συνεχίζει να συνδέεται κανονικά στην πλατφόρμα παρά την κύηση της.

Σε Q&A που έκανε στο Instagram δέχτηκε τις ερωτήσεις των ακολούθων της., Ένας από αυτούς τη ρώτησε πώς πηγαίνει η εγκυμοσύνη της και τότε εκείνη απάντησε: «Είστε χαζοί; Εννοείται όλη μου η εγκυμοσύνη θα είναι στο OnlyFans. Δεν τη δείχνω δωρεάν».

Διευκρινίζεται ότι το OnlyFans επιτρέπει σε περφόρμερ να μοιράζονται βίντεο και φωτογραφίες, κυρίως ερωτικού περιεχομένου, με αντάλλαγμα ένα μηνιαίο τέλος ή φιλοδωρήματα.

Η ανάρτησή της

Η Τζούλια Αλεξανδράτου έγινε γνωστή από τη συμμετοχή της στα καλλιστεία. Έκτοτε απασχόλησε πολλές φορές την επικαιρότητα, με αποκορύφωμα το ροζ βίντεό της, έχοντας εκείνη την εποχή στο πλευρό της ως μάνατζερ τον γνωστό τηλεπαρουσιαστή Μένιο Φουρθιώτη, ενώ οι αλλαγές στην εμφάνισή της λόγω των πλαστικών δεν θυμίζουν σε τίποτα το μοντέλο των καλλιστείων.

Εδώ και χρόνια έχει εγκαταλείψει την Ελλάδα και βρίσκεται στο εξωτερικό. Παρ΄όλα αυτά συνεχίζει να ενημερώνει τους θαυμαστές της για τις δραστηριότητές της, μέσα από τους λογαριασμούς της στα social media.

Μάλιστα, εκτός από το Instagram, έχει ανοίξει και προφίλ στο OnlyFans, δημοσιεύοντας περιεχόμενο αποκλειστικά για ενηλίκους.

Φυσικά στις φωτογραφίες και τα βίντεο φορά μόνο τα απαραίτητα και τραβά πάνω της όλα τα βλέμματα ενώ για να τα δει κανείς πρέπει να πληρώσει μία συνδρομή.

Δείτε κάποιες από τις φωτογραφίες της

Sports in

Έτοιμος (και) για το Διηπειρωτικό ο Ολυμπιακός!

Αν η Κ19 των «ερυθρολεύκων» κατακτήσει του Τσάμπιονς Λιγκ Νέων θα παίξει στον τελικό του Ιντερκοντινεντάλ κόντρα στη Φλαμένγκο για το Παγκόσμιο Στέμμα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024