Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ζινεντίν Ζιντάν: Η φωτογραφία με την οικογένεια του που έγινε viral

Ζινεντίν Ζιντάν: Η φωτογραφία με την οικογένεια του που έγινε viral

Ο Ζινεντίν Ζιντάν ανέβασε φωτογραφία με την οικογένεια του και το Instagram τρελάθηκε.

Ο Ζινεντίν Ζιντάν είναι από τους πιο επιτυχημένους ποδοσφαιριστές όλων των εποχών. Μπορεί να έχει αποσυρθεί από το γήπεδο ως ποδοσφαιριστής αλλά συνεχίζει την επιτυχημένη καριέρα του ως προπονητής.

Ωστόσο, όπως έχει δηλώσει και ο ίδιος η μεγαλύτερη του αγάπη είναι η οικογένεια του. Ο αποκαλούμενος ως «Ζιζού», είναι παντρεμένος με την Βερονίκ Φερνάντεθ και έχουν αποκτήσει 4 παιδιά, όλα αγόρια.

Ο  Ζινεντίν Ζιντάν ανεβάζει συχνά φωτογραφίες με την οικογένεια του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αυτή τη φορά μια οικογενειακή φωτογραφία του ποδοσφαιριστή έμελλε να γίνει viral. Αιτία; Οι κοιλιακοί που έχουν όλοι στην οικογένεια.

Στην φωτογραφία βλέπουμε το αγαπημένο ζευγάρι μαζί με τους γιους τους και τα σκυλάκια τους. Όλα τα μέλη της οικογένειας είναι ντυμένα με μαγιό ενώ ο 50χρονος προπονητής έγραψε στη λεζάντα: «Πρώτα η οικογένεια».

Η φωτογραφία συγκέντρωσε αμέσως, 600.000 likes ανάμεσα στα οποία ήταν του Ντέιβιντ Μπέκαμ, ενώ ο Κριστιάνο Ρονάλτο έκανε ένα σχόλιο με τρεις καρδιές. Η φωτογραφία έγινε viral τρελαίνοντας τους πάντες με τους κοιλιακούς όλης της οικογένειας.

Δείτε την ανάρτηση

View this post on Instagram

A post shared by zidane (@zidane)

Η οικογένεια Ζιντάν

Ο Ζιντάν και η Φερνάντεθ είναι πάνω από 30 χρόνια μαζί. Συγκεκριμένα, γνωρίστηκαν το 1989 στο Παρίσι. Εκείνη ήταν μόλις 19 και εκείνος 17. Ο γάμος ήρθε 5 χρόνια μετά ώστε να σφραγίσει την ευτυχία τους. Σήμερα, είναι από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια στο χώρο του ποδοσφαίρου και μάλιστα, ο επιτυχημένος ποδοσφαιριστής δε διστάζει να εκφράζει πολύ συχνά δημοσίως την αγάπη του για εκείνη.

Τα παιδιά τους  ακολουθούν τα βήματα του διάσημου πατέρα τους.  Ο Ένθο, 27 ετών – που του έδωσε το όνομα του αγαπημένου του ποδοσφαιριστή, του Ουρουγουανού  Έντσο Φραντσέσκο – τον Λούκα 24 ετών, τον 19χρονο Τεό και τον 16χρονο Ελιάζ. Οι τρεις μεγαλύτεροι μάλιστα, προσπαθούν να ακολουθήσουν τα χνάρια του πατέρα τους αγωνιζόμενοι στα τμήματα υποδομής της Ρεάλ. Ο πρώτος αγωνίζεται ως μέσος, ο δεύτερος ως τερματοφύλακας και ο τελευταίος ως επιθετικός.

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024