Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
«Βόμβα»: Μπαρτσελόνα και Μέσι είναι σε επαφές για τη μεγάλη επιστροφή

«Βόμβα»: Μπαρτσελόνα και Μέσι είναι σε επαφές για τη μεγάλη επιστροφή

Η Μπαρτσελόνα φέρεται να μιλάει με την πλευρά του Λιονέλ Μέσι για την επιστροφή του Αργεντινού σούπερ σταρ το επόμενο καλοκαίρι.

Η Μπαρτσελόνα πέρσι το καλοκαίρι άφησε τον Λιονέλ Μέσι ελεύθερο, λόγω οικονομικών προβλημάτων που αντιμετώπιζε. Ωστόσο, δυο χρόνια μετά οι μπλαουγκράνα είναι αποφασισμένοι να διορθώσουν το λάθος τους και να προσπαθήσουν να φέρουν πίσω τον Αργεντινό σούπερ σταρ.

  • Διαβάστε επίσης

Όπως αναφέρει δημοσιογράφος του Radio Catalunya, ήδη οι «μπλαουγκράνα» είναι σε επαφές με την πλευρά του Μέσι για την επιστροφή του στην ομάδα το καλοκαίρι του 2023, όταν και λήγει το τρέχον συμβόλαιό του με την Παρί Σεν Ζερμέν.

Η πληροφορία αυτή έρχεται ως συνέχεια των δηλώσεων που έκανε προ ημερών ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Ζοάν Λαπόρτα, ο οποίος χαρακτήρισε ηθική υποχρέωση για τον σύλλογο να γυρίσει πίσω ο Αργεντινός.

Παράλληλα, και ο ιδιος ο Τσάβι έχει εκφράσει την επιθυμία του να επιστρέψει ο Μέσι, ενώ το γεγονός ότι ο Ισπανός προπονητής είναι στον πάγκο της Μπαρτσελόνα είναι στα θετικά και για την τελική απόφαση του Αργεντινού.

«Το πλάνο είναι να ολοκληρώσει το συμβόλαιό του στην Παρί και να επιστρέψει υπογράφοντας για 1-2 χρόνια στην Μπαρτσελόνα», τονίζει.

Sports in

Οριστικό: Απορρίφθηκε το αίτημα της Φενέρμπαχτσε πριν τον Ολυμπιακό

Οριστική απόφαση για τον αγώνα Σούπερ Καπ της Φενέρμπαχτσε πριν τα ματς με τον Ολυμπιακό για το Europa Conference League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024