Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Οικονόμου: Απάντηση στην ανάρτηση Τσίπρα για τις υποκλοπές - «Δεν θέλουμε να υπάρχει καμία σκιά στην υπόθεση»

Οικονόμου: Απάντηση στην ανάρτηση Τσίπρα για τις υποκλοπές – «Δεν θέλουμε να υπάρχει καμία σκιά στην υπόθεση»

Ο Γιάννης Οικονόμου απάντησε στην ανάρτηση του Αλέξη Τσίπρα για τις υποκλοπές.

Στην ανάρτηση του Αλέξη Τσίπρα για τις υποκλοπές απάντησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου.

«Το ζήτημα που έχει δημιουργηθεί, μετά το λανθασμένο χειρισμό της ΕΥΠ σχετικά με τη νόμιμη επισύνδεση της τηλεφωνικής γραμμής του κ. Ανδρουλάκη, είναι σημαντικό και ως εκ τούτου απαιτείται μέγιστη σοβαρότητα και υπευθυνότητα στο χειρισμό του. Η κυβέρνηση, από την πρώτη στιγμή που υπέπεσε στην αντίληψή της το ζήτημα, προχώρησε στην άμεση λήψη δραστικών πολιτικών πρωτοβουλιών, που περιελάμβαναν και παραιτήσεις», τονίζει ο κ. Οικονόμου.

Στη συνέχεια προσθέτει ότι: «Ταυτόχρονα, χειρίζεται το ζήτημα με απόλυτο θεσμικό σεβασμό, στο πλαίσιο του νόμου, ώστε να διαλευκανθεί πλήρως κάθε πτυχή του, διασφαλίζοντας παράλληλα το δημόσιο συμφέρον. Το μείζον τώρα είναι να ολοκληρωθεί η πλήρης διερεύνησή του: να διευκρινιστεί το τι, το πώς και το γιατί. Η κυβέρνηση είναι προσηλωμένη σε αυτό. Γιατί εμείς δεν θέλουμε να υπάρχει καμία σκιά στην υπόθεση».

Τέλος, σημειώνει ότι: «Με τις αθλιότητες και τις συκοφαντίες σε βάρος του πρωθυπουργού, με τα ψέματα όσων επιχειρούν, με αφορμή τη σοβαρή αυτή υπόθεση, να προκαλέσουν αισχρούς συνειρμούς, θα ασχοληθούμε όταν ολοκληρωθεί θεσμικά η διερεύνηση και αποτίμηση των πραγματικών συμβάντων».

Η ανάρτηση Τσίπρα

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης σε ανάρτησή του νωρίτερα ανέφερε:

«Ενώ όλοι περιμένουμε την εμφάνιση του κ. Μητσοτάκη, που από ό, τι φαίνεται όπως κάθε κατηγορούμενος έλαβε 48ωρη προθεσμία για να απολογηθεί, παρακολουθούμε έκπληκτοι τον προπαγανδιστικό μηχανισμό της ΝΔ να λειτουργεί με όρους κοινών εκβιαστών.

Οι στοχευμένες «διαρροές» για τον Νίκο Ανδρουλάκη, που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, μετά το επίσημο έναυσμα που έδωσε με δήλωσή του ο επικεφαλής του γραφείου τύπου της ΝΔ, επιβεβαιώνουν τους χειρότερους φόβους μας. Ότι οι αυτουργοί των παράνομων παρακολουθήσεων συνδέονται με πρακτικές μαφίας.

Ο κ. Μητσοτάκης καλά θα κάνει να κλείσει τη βάνα του οχετού, πριν πνιγεί μέσα του ο ίδιος».

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024