Την πρώτη θέση κατέλαβε ο Μίλτος Τεντόγλου στο μίτινγκ που διεξάγεται στην Πολωνία, με επίδοση ρεκόρ για τη διοργάνωση στα 8,13μ.
Ο χρυσός Ολυμπιονίκης του Τόκιο, μετά το ασημένιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, επέστρεψε στις νίκες και εξασφάλισε την παρουσία του στον τελικό της διοργάνωσης.
Ο αθλητής του Γιώργου Πομάσκι δεν ξεκίνησε καλά τον αγώνα και στις τέσσερις πρώτες του προσπάθειες δεν είχε καταφέρει να περάσει τα 8 μέτρα. Εκεί επιστράτευσε το… γνωστό του πείσμα και πέτυχε το άλμα που του έδωσε τη νίκη.
Στη δεύτερη θέση βρέθηκε ο Αμερικανός ΜακΚάστερ, ενώ στην τρίτη ο Κουβσνός Μασό και οι δύο με επίδοση στα 8,09μ.
Ο Ζαν Μοντέρο είναι ένα από τα πιο «καυτά» ονόματα στη Euroleague και στην Ιταλία ανάβουν… φωτιές για συμφωνία με τον Ολυμπιακό – Τι αναφέρουν στη γειτονική χώρα για τον κορυφαίο παίκτη της Βαλένθια.
Το ενδιαφέρον της Βίντζεβ Λοτζ για τον διεθνή Πολωνό επιθετικό και οι προϋποθέσεις επιστροφής – Ο ρόλος του Παναθηναϊκού και το παρελθόν με τη Λέγκια Βαρσοβίας
Ο Λιονέλ Μέσι επενδύει στρατηγικά σχεδιάζοντας τη δημιουργία γυναικείου τμήματος, την επέκταση του γηπέδου στις 8.000 θέσεις και μια σύγχρονη αθλητική πόλη