
Κρήτη: Νεκρός 70χρονος μετά από βύθιση βάρκας
Η βάρκα υπέστη μηχανική βλάβη και λόγω των ισχυρών ανέμων προσέκρουσε σε βράχια
Με τραγικό τρόπο έχασε την ζωή του ένας ηλικιωμένος άνδρας όταν η βάρκα στην οποία επέβαινε βυθίστηκε, στην θαλάσσια περιοχή της Αλμυρίδας, στις Σίσσες του Δήμου Μυλοποτάμου.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 70χρονος επέβαινε στη βάρκα του, η οποία κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες βυθίστηκε, με αποτέλεσμα να βρει τον θάνατο μέσα στη θάλασσα.
- Διαβάστε επίσης: Βυθίστηκε τουριστικό σκάφος στην Κυλλήνη
Το άψυχο σώμα του βρέθηκε στα βράχια στην περιοχή της Αλμυρίδας.
Σύμφωνα με το ekriti.gr, σκάφος του Λιμενικού “χτενίζει” την περιοχή, ωστόσο εκτιμάται ότι ο άνδρας ήταν μόνος του πάνω στο σκάφος. Έρευνες διενεργεί και όχημα του Λιμενικού από ξηράς.
Το Λιμεναρχείο Ρεθύμνου διενεργεί την προανάκριση, ενώ φως στα ακριβή αίτια θανάτου θα ρίξει η νεκροψία – νεκροτομή.
- Η ιστορική εμφάνιση του Εμπαπέ, τα ρεκόρ και το πάρτι της Γαλλίας κόντρα στη Σουηδία (vids)
- Βενεζουέλα: Υπάρχει «άμεση και κρίσιμη ανάγκη για τρόφιμα, ασφαλές νερό, στέγη και βασικές υπηρεσίες»
- Γερμανία – δημοσκόπηση: Παραμένει πρώτη η ακροδεξιά AfD – Σημαντικότερο θέμα οι συντάξεις
- Γαλλία – Σουηδία 3-0: Πάρτι του Εμπαπέ και των «τρικολόρ» στο Νιου Τζέρσεϊ
- Τα δισ του Τόκιο για την στήριξη του γιεν – Πόσο αποτελεσματικά είναι;
- Στα «ΝΕΑ» της Τετάρτης: Σκάβουν τα νησιά

