
Φιλικό τεστ στην Κύπρο για την ΑΕΚ
Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει την Ομόνοια σε φιλική αναμέτρηση στην Κύπρο
Την ευκαιρία να δοκιμάσει πρόσωπα και καταστάσεις θα έχει στην Κύπρο ο Ματίας Αλμέιδα.
Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει την Ομόνοια στο Μακάρειο Στάδιο, σε ένα από τα τελευταία φιλικά τεστ πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Οι παίκτες του Ματίας Αλμέιδα γνώρισαν την αποθέωση στη χθεσινή άφιξη και προπόνηση, με το νησί να παίρνει φωτιά από τους κιτρινόμαυρους οπαδούς.
Όσον αφορά το αποψινό φιλικό, ο Ματίας Αλμέιδα αναμένεται να επιμείνει στο 3-5-2, με τον Στάνκοβιτς στο τέρμα, τον Σιμάνσκι σε ρόλο κεντρικού στόπερ και τους Μήτογλου-Τζαβέλλα δεξιά και αριστερά του αντίστοιχα.
Ρότα στα δεξιά και Τσούμπερ στα αριστερά θα καλύπτουν όλη την πλευρά σε ρόλο μπακ-χαφ, ενώ ο Γιόνσον θα είναι το αμυντικό χαφ, με εσωτερικούς μέσους τους Πινέδα και Γκατσίνοβιτς. Ο Λιβάι Γκαρσία και ο Αραούχο θα συνθέσουν το δίδυμο της επίθεσης της Ένωσης.
- Καύσιμα: Η αυστραλή ΥΠΕΞ χαιρετίζει ένα «σημαντικό βήμα» από την Κίνα για τον ενεργειακό εφοδιασμό
- Βιρτζίνια: Ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους ο Κόμι που κατηγορείται ότι απείλησε τη ζωή του Τραμπ
- Ο Τραμπ μελετάει «πιθανή μείωση» των αμερικανικών στρατευμάτων στη Γερμανία
- Δυτική Οχθη: Σκότωσαν έφηβο Παλαιστίνιο οι ισραηλινές δυνάμεις και, απλώς, το επιβεβαίωσαν
- Οι ΗΠΑ ζητούν την έκδοση του κυβερνήτη της Σιναλόα, κατηγορώντας τον για σχέσεις με το ομώνυμο καρτέλ
- Στα «ΝΕΑ» της Πέμπτης: Γιατί ανησυχούν

