Συμμορίες ανηλίκων στήνουν μπλόκα στο Μενίδι και κλέβουν τους οδηγούς αυτοκινήτων.
Το φαινόμενο αυτό το τελευταίο διάστημα έχει πάρει διαστάσεις και το Star παρουσίασε στο χθεσινό κεντρικό δελτίο ειδήσεων του, ένα video ντοκουμέντο από την δράση τους.
Το βίντεο είναι από κάμερα που είχε ο επαγγελματίας οδηγός στο όχημά του και καταγράφει τη στιγμή που βρίσκεται στην Δαμασκού και στην Αγίου Φανουρίου, όταν πάνω στην στροφή τρείς ανήλικοι ρομά του κλείνουν τον δρόμο (σ.σ ακόμα και αν συνέχιζε ευθεία φαίνεται να υπήρχαν και εκεί άλλοι άτομα).
Εκείνος φοβούμενος μην πατήσει κάποιον από αυτούς, φρενάρει και τότε ο ένας βρήκε την ευκαιρία που έψαχνε…. Άνοιξε την πόρτα του συνοδηγού, άρπαξε το τσαντάκι του οδηγού που το είχε στο κάθισμα και στη συνέχεια άπαντες εξαφανίστηκαν τρέχοντας.
Ο επαγγελματίας αμέσως κατήγγειλε το συμβάν στην αστυνομία και οι αρχές δεν άργησαν να εντοπίσουν τους δράστες, αλλά και τα πράγματα που είχαν κλέψει.
Τέτοια εποχή οι περισσότεροι από εμάς νιώθουμε μια ανανεωμένη ενέργεια και διάθεση. Και σύμφωνα με την επιστήμη η άνοιξη η κατάλληλη εποχή για νέες αρχές
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας