Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ταϊβάν: «Ρίξτε το αεροπλάνο της Πελόζι» - Οι κινεζικές αντιδράσεις για την επίσκεψη της προέδρου της αμερικανικής Βουλής

Ταϊβάν: «Ρίξτε το αεροπλάνο της Πελόζι» – Οι κινεζικές αντιδράσεις για την επίσκεψη της προέδρου της αμερικανικής Βουλής

Μια ανάρτηση που συζητήθηκε στην Κίνα για την επίσκεψη της Πελόζι στην Ταϊβάν.

Ανάρτηση «φωτιά» για την επίσκεψη της Νάνσι Πελόζι στην Ταϊβάν έκανε ο Κινέζος δημοσιογράφος και πρώην αρχισυντάκτης των κρατικών Global Times, Χου Τζιγίν.

Ο γνωστός στην Κίνα δημοσιογράφος υποστήριξε ότι ο Λαϊκός Απελευθερωτικός Στρατός (PLA) είχε το δικαίωμα να καταρρίψει το αεροπλάνο της Πελόζι εάν πλησίαζε την Ταϊβάν με συνοδεία αμερικανικών μαχητικών.

Η συγκεκριμένη ανάρτηση ήρθε να προστεθεί σε πολλές άλλες που υποστήριζαν ότι η Κίνα έπρεπε να αντιδράσει άμεσα πριν το αεροπλάνο της Πελόζι προσγειωθεί στην Ταϊπέι.

Αρκετοί αναρωτιούνταν γιατί η κινεζική αεροπορία δεν ανάγκασε το αεροπλάνο της Πελόζι να απομακρυνθεί από το αυτοδιοικούμενο νησί.

Λογοκρισία σε αναρτήσεις

Τελικά, η Πελόζι προσγειώθηκε στην Ταϊβάν. Από εκεί και μετά ξεκίνησε μια λογοκρισία σε αναρτήσεις, οι οποίες ήταν πολύ επιθετικές κατά της επίσκεψης της Πελόζι ή εξέφραζαν κριτική κατά της επίσημης γραμμής σχετικά με το ταξίδι της προέδρου της Βουλής των ΗΠΑ.

«Στον πόλεμο, δεν υπάρχουν νικητές», έγραφε μια ανάρτηση πριν τελικά να διαγραφεί. «Θα κάνει μόνο τους κανονικούς ανθρώπους να υποφέρουν», σημείωνε.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024