Κούγιας: Ο Θέμης Αδαμαντίδης δεν ζήτησε συγγνώμη από την Βαρβάρα Κίρκη – Αφού δεν έκανε τίποτα παράνομο
«Οι σχέσεις μεταξύ των δυο αντιδίκων έχουν εξομαλυνθεί πλήρως»
Σε ανακοίνωσή του ο Αλέξης Κούγιας, συνήγορος υπεράσπισης του Θέμη Αδαμαντίδη στην υπόθεση για βίαιη συμπεριφορά κατά της συντρόφου του, αναφέρει πως οι σχέσεις μεταξύ των δυο αντιδίκων έχουν εξομαλυνθεί πλήρως.
Ωστόσο, ο κ. Κούγιας τονίζει πως τα όσα δήλωσε ο συνήγορος της Βαρβάρας Κίρκη, ότι ο Θέμης Αδαμαντίδης ζήτησε συγγνώμη, είναι άκαιρα, καθώς δεν έγινε κάτι τέτοιο, αφού ο πελάτης του δεν είχε κάνει τίποτα παράνομο.
- Διαβάστε επίσης: Μετά τις μηνύσεις και τις κλωτσιές… αγκαλιά – Ξανά μαζί Θέμης Αδαμαντίδης και Βαρβάρα Κίρκη;
Η ανακοίνωση Κούγια
Πληροφορήθηκα κάποιες άκαιρες δηλώσεις του δικηγόρου της κυρίας, η οποία ισχυρίστηκε ότι δήθεν την κακοποίησε λεκτικά και σωματικά ο εντολέας μου Θέμης Αδαμαντίδης, με τις οποίες ισχυρίστηκε ότι δήθεν ο Θέμης Αδαμαντίδης ζήτησε συγγνώμη για τη συμπεριφορά του και κατόπιν αυτού η υπόθεση οδηγείται σε εξωδικαστική διευθέτηση.
Πρέπει να σημειωθεί ότι το αδίκημα, για το οποίο έχει παραπεμφθεί στα δικαστήρια ο Θέμης Αδαμαντίδης, διώκεται αυτεπαγγέλτως και δυστυχώς το Δικαστήριο θα γίνει οπωσδήποτε.
Η πραγματικότητα είναι, όπως με ενημέρωσε ο Θέμης Αδαμαντίδης, ότι οι σχέσεις μεταξύ των δυο αντιδίκων έχουν εξομαλυνθεί πλήρως, αλλά ότι ουδέποτε ο Θέμης Αδαμαντίδης ζήτησε για την οιανδήποτε συμπεριφορά του συγγνώμη, αφού ουδέν παράνομο διέπραξε.
Καλό θα είναι αυτή να είναι η τελευταία δημόσια δήλωση οιουδήποτε και από τα δυο μέρη, ειδικά εμείς οι δικηγόροι να μην κάνουμε καμία τοποθέτηση για την υπόθεση και να βοηθήσουμε στην οριστική επίλυση της διαφοράς που θα είναι και η μόνη ουσιαστική και πραγματικά αποτελεσματική συμμετοχή μας στην υπόθεση, βοηθώντας τους εντολείς μας να ζήσουν από τούδε ειρηνικά και αγαπημένοι.
- Βanda Entopica: Καταγγέλει τον δήμαρχο της Φλώρινας για απειλές, επειδή τραγούδησε Σλάβικα
- Καλιφόρνια: Τρεις νεκρούς άφησε πίσω της η σαρωτική καταιγίδα
- Από τον Φόντεν στον Ρόδρι: Τα «αστέρια» της Premier League που «κατέρρευσαν» χρηματιστηριακά στο 2025 (pic)
- Ιαπωνία: Επίθεση με μαχαίρι σε εργοστάσιο – Τουλάχιστον 15 τραυματίες, συνελήφθη ο δράστης
- Από τα μπαχαρικά μέχρι τον έρωτα, τα πιο τρελά γκάτζετ που έφερε το 2025 στον κόσμο της τεχνολογίας
- Από την UEFA στη Νότια Αμερική: και το βραζιλιάνικο ποδόσφαιρο υιοθετεί το Financial Fair Play



