Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κεφαλονιά: Μυστήριο με το θάνατο του ψαρά, γιου του θρυλικού βοσκού των Ιμίων

Κεφαλονιά: Μυστήριο με το θάνατο του ψαρά, γιου του θρυλικού βοσκού των Ιμίων

Τι έχει συμβεί;

Γιος του θρυλικού βοσκού των Ιμίων, Αντώνη Βεζυρόπουλου, είναι τελικά ο 54χρονος ψαράς, που βρέθηκε νεκρός το μεσημέρι της Τετάρτης, ενώ ψάρευε δυτικά της Κεφαλονιάς.

Ο 54χρονος Γιάννης Βεζυρόπουλος ήταν επαγγελματίας ψαράς και, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε ξεκινήσει από την Κάλυμνο, προκειμένου να φτάσει στο Ιόνιο Πέλαγος και να ψαρέψει.

Οι συνθήκες του θανάτου του, ερευνώνται από τις Λιμενικές Αρχές, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες ο άτυχος άνδρας ψάρευε μέσα στη θάλασσα, ενώ πάνω στο καΐκι ήταν ένας συνάδελφός του, ο οποίος ήταν εκείνος που τον είδε να επιπλέει ξαφνικά, χωρίς τις αισθήσεις του.

Αμέσως ο άνδρας που βρισκόταν πάνω στο σκάφος ενημέρωσε τις Λιμενικές Αρχές και το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που περίμενε να παραλάβει τον άτυχο άνδρα, ο οποίος ωστόσο είχε φύγει από την ζωή.

Μυστήριο με τον θάνατό του

Στην πραγματογνωμοσύνη από το λιμεναρχείο Κεφαλονιάς που πραγματοποιήθηκε, διαπιστώθηκε ότι ο μηχανισμός, δηλαδή κομπρεσέρ και σωλήνας, λειτουργούσαν χωρίς κανένα πρόβλημα. Ο δύτης του λιμενικού που καταδύθηκε στο σημείο που αλίευε ο πολύπειρος 54χρονος, που ήταν σε βάθος 35 μέτρων, δεν βρήκε κάτι αξιοσημείωτο.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Ζακύνθου, ο σωλήνας ήταν άθικτος. Καταρρίπτεται έτσι η θεωρία του σκάφους που πέρασε και τον έκοψε.

Ο Γιάννης Βεζυρόπουλος ήταν γιος του θρυλικού βοσκού των Ιμίων, Αντώνη; που για περισσότερα από 20 χρόνια διατηρούσε 40 κατσίκια πάνω στις δύο νησίδες, τις οποίες επισκεπτόταν ανελλιπώς όσο καιρό του επέτρεπε η ηλικία του.

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024