Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Προβάδισμα πρόκρισης για Ντινάμο Ζάγκρεμπ και Πλζέν – «Καθάρισε» με… Ράμος η Μπενφίκα

Προβάδισμα πρόκρισης για Ντινάμο Ζάγκρεμπ και Πλζέν – «Καθάρισε» με… Ράμος η Μπενφίκα

Βικτόρια Πλζέν και Ντινάμο Ζάγκρεμπ έφυγαν με την νίκη από τις έδρες των Σέριφ και Λουντογκόρετς αντίστοιχα, κάνοντας έτσι ένα αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League. Όργια από Ράμος και πρόκριση από τώρα για την Μπενφίκα η οποία σκόρπισε εντός έδρας με 4-1 την Μίντιλαντ.

Στο πρώτο χρονικά ματς της ημέρας η Βικτόρια Πλζεν κατάφερε να φύγει με την νίκη από την έδρα της Σερίφ Τίρασπολ, κάνοντας έτσι ένα σπουδαίο βήμα πρόκρισης.

Η Σέριφ ήταν αυτή που αρχικά κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο σκορ, όταν μετά από την παρέμβαση του VAR κατάφερε να κερδίσει πέναλτι στο 36′. Ο Ακάνμπι ήταν ψύχραιμος από τα 11 μέτρα δίνοντας έτσι το προβάδισμα στους γηπεδούχους.

Πέντε λεπτά αργότερα ήταν σειρά των φιλοξενούμενων να κερδίσουν πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Χόρι στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1.

Το τελικό 2-1 για τους Τσέχους διαμόρφωσε ο Μπούτσα στο 55′.

Σπουδαία επικράτηση και για την Ντιναμό Ζάγκρεμπ κόντρα στην Λουντογκόρετς. Στο 6’ ο Ντίνο Πέριτς άνοιξε το σκορ για τους Κροάτες, ενώ τρία λεπτά αργότερα, ύστερα από λάθος του τερματοφύλακα της βουλγάρικης ομάδας Σέρτζιο Παντ, έβαλε αυτογκόλ σε προσπάθεια του να διώξει τη μπάλα για το 2-0 των Κροατών.

Το μόνο που κατάφερε η Λουντογκόρετς ήταν να μειώσει σε 2-1 με τον  22’ με τον Μπερνάρντ Τεκπετέι.

Στο ποιο αμφίροπο ματς της βραδιάς Μονακό και Αϊντχόφεν αναδείχτηκαν ισόπαλες 1-1. Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ με ωραίο σουτ του Βίμαν στο 38′ της αναμέτρησης, με την Μονακό να φέρνει το ματς στα ίσα με τον Ντισασί στο 80′.

Τέλος η Μπενφίκα έχοντας σε «τρελά» κέφια τον Ράμος ο οποίος σημειώσε χατ τρικ  επικράτησε 4-1 της Μίντιλαντ και βρίσκεται με το ένα πόδι στα playoffs του Champions League.

Ο Ράμος «χτύπησε» για πρώτη φορά στο 17΄με τον ίδιο παίκτη 15 λεπτά αργότερα να γράφει το 2-0. Στο 40΄ο Έντζο Φερνάντες πήρε τη σκυτάλη ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ, με τον Ράμος να προσθέτει ακόμα ένα γκολ στην βραδιά και να ολοκληρώνει το προσωπικό του χατ τρικ (61΄). Το μόνο που κατάφεραν οι Δανοί ήταν να μειώσουν σε 4-1 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Σίστο στο 78.

Τα αποτελέσματα στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League:

Σέριφ Τίρασπολ – Πλζεν 1-2
Λουντογκόρετς – Ντιναμό Ζάγκρεμπ 1-2
Μονακό – Αϊντχόφεν 1-1
Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ – Ρέιντζερς 2-0
Μπενφίκα – Μίντιλαντ 4-0

Sports in

Σε κίνδυνο οι ισπανικοί σύλλογοι και η Φούρια Ρόχα λόγω της κυβερνητικής κηδεμονίας στην ομοσπονδία

Στελέχη της UEFA θεωρούν πως η κυβερνητική κηδεμονία στην ισπανική ομοσπονδία δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή από τη στιγμή που δεν υπήρξε η ίδια ανοχή και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024