Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κι όμως υπάρχει θέση εργασίας ακατάλληλη για διαβητικούς

Κι όμως υπάρχει θέση εργασίας ακατάλληλη για διαβητικούς

Για 78.000 δολάρια το χρόνο δοκιμάζεις σοκολάτες και ζαχαρωτά από τον καναπέ του σπιτιού σου. Η Candy Funhouse, online πωλητής διαφόρων λιχουδιών -από σοκολάτες μέχρι τσίχλες-, δίνει αρκετά χιλιάδες δολάρια τον χρόνο στον Chief Candy Officer, ο οποίος μάλιστα θα δουλεύει από το σπίτι.

Μία πολύ γλυκιά θέση εργασίας, κυριολεκτικά και μεταφορικά, προσφέρει καναδική εταιρεία ζαχαρωτών.

Η «Candy Funhouse», online πωλητής διαφόρων λιχουδιών -από σοκολάτες μέχρι τσίχλες-, δίνει 78.000 δολάρια τον χρόνο στον Chief Candy Officer, ο οποίος μάλιστα θα δουλεύει από το σπίτι.

Η αγγελία εργασίας δημοσιεύτηκε τον Ιούλιο, στην σελίδα του LinkedIn, και στα προ απαιτούμενα προσόντα που περιγράφονται από την ίδια την εταιρία είναι: «Επικεφαλής ελεγκτής γεύσης, συμμετοχή σε συνεδριάσεις για καραμέλες… και άλλα διασκεδαστικά. Κι όλα αυτά από τον καναπέ του σπιτιού».

Όπως ήταν φυσικό, έχουν υποβληθεί αιτήσεις από χιλιάδες υποψήφιους.

Ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Jamal Hejazi δήλωσε στο CNN έκπληκτος από το ενδιαφέρον που συγκεντρώνει η αγγελία  -οικογένειες ολόκληρες στέλνουν περίτεχνα βίντεο ζητώντας τη δουλειά.

Η Candy Funhouse, με έδρα έξω από το Τορόντο, διευθύνεται από τέσσερα αδέρφια που μεγάλωσαν στην περιοχή. Οι γονείς τους είχαν μαγαζιά με ντόνατ και ένα τοπικό εστιατόριο.

Η οικογένεια ήλπιζε να διαφοροποιήσει την εταιρεία από άλλες κορυφαίες του κλάδου, όπως η Mars, εφαρμόζοντας  έναν «περίεργο» συνδυασμό, δέχονταν παραγγελίες ακόμη και για ένα γλφιτζούρι και στόχευαν παράλληλα στην ισχυρή ώθηση από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Οι πωλήσεις το 2021, που ενισχύθηκαν σημαντικά από την πανδημία, ήταν λίγο κάτω από 15 εκατομμύρια δολάρια. Η οικογένεια διατηρεί το 90% της εταιρείας.

Η περιζήτητη θέση εργασίας του Chief Candy Officer απευθύνεται σε ενδιαφερόμενους από πέντε ετών και άνω -αν και θα απαιτείται η γονική συναίνεση.

Η εταιρεία έχει 340.000 ακόλουθους στο Instagram και τρία εκατομμύρια στο Tik-Tok, συμπεριλαμβανομένου μίας Καρντάσιαν.

Αυτή την περίοδο, – ήδη από τώρα – η εταιρεία προετοιμάζεται για το Halloween, τη μεγαλύτερη περίοδο πωλήσεών της πέρυσι.

Ο Hejazi, ωστόσο, θέλησε να διευκρινίσει ότι τα δημοσιεύματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που ισχυρίζονται ότι ο Chief Candy Officer θα πρέπει να τρώει 3.500 καραμέλες το μήνα είναι λάθος. «Κατά μέσο όρο θα πρέπει να καταναλώνει  117 γλυκά την ημέρα, αλλά και πάλι η αλήθεια είναι ότι είναι πολλά», παραδέχθηκε ο διευθύνων σύμβουλος.

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024