Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μουντιάλ 2022: Ραντεβού στο Κατάρ!

Μουντιάλ 2022: Ραντεβού στο Κατάρ!

Έφτασε επιτέλους η ώρα για το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου, το οποίο θα γίνει στο Κατάρ. Όλοι οι λάτρεις του ποδοσφαίρου περιμένουν πως και πως κάθε 4 χρόνια για να απολαύσουν την κορυφαία ποδοσφαιρική οργάνωση σε επίπεδο εθνικών ομάδων. Το φετινό Μουντιάλ ωστόσο, δεν θα είναι ίδιο με τα άλλα. Παρακάτω θα δούμε όλα όσα πρέπει […]

Έφτασε επιτέλους η ώρα για το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου, το οποίο θα γίνει στο Κατάρ. Όλοι οι λάτρεις του ποδοσφαίρου περιμένουν πως και πως κάθε 4 χρόνια για να απολαύσουν την κορυφαία ποδοσφαιρική οργάνωση σε επίπεδο εθνικών ομάδων. Το φετινό Μουντιάλ ωστόσο, δεν θα είναι ίδιο με τα άλλα. Παρακάτω θα δούμε όλα όσα πρέπει να ξέρετε σχετικά με το Μουντιάλ του 2022, τόσο για εσάς που θα ταξιδέψετε στο Κατάρ, όσο και για εσάς που θα παρακολουθήσετε από το σπίτι σας την μεγαλύτερη γιορτή ποδοσφαίρου.

Προγνωστικά

Μπορεί η εθνική μας ομάδα να μην λαμβάνει μέρος στο Μουντιάλ 2022, αυτό όμως δε σημαίνει ότι δεν υπάρχει ενδιαφέρον για τους φίλους του αθλήματος και ιδιαίτερα για τους λάτρεις τους στοιχήματος. To Παγκόσμιο κύπελλο είναι από τις καλύτερες διοργανώσεις για στοίχημα και σύμφωνα με τον British Gambler, οι επιλογές στοιχήματος είναι για όλους τους παίκτες.

Η 5 φορές κάτοχος του παγκοσμίου κυπέλλου είναι διψασμένη και διαθέτει φορμαρισμένη ομάδα και με απόδοση στο 5.00, αποτελεί μία ‘safe’ επιλογή για εσάς που δε θέλετε να ρισκάρετε. Αν πάλι πιστεύετε ότι το Μουντιάλ θα πάει σε Ευρωπαϊκά χέρια, τότε η προηγούμενη κάτοχος, Γαλλία, καθώς και η Αγγλία, που θέλει να αποτινάξει την ταμπέλα του ‘loser’, πληρώνουν πολύ καλά στο 7.50. Για μεγαλύτερο ρίσκο, αξιόλογες επιλογές αποτελούν η Γερμανία στο 15.00, καθώς και το ταλαντούχο Βέλγιο στο 18.00. Υπάρχουν βέβαια και εκείνοι οι οποίοι πάνε για τα χοντρά λεφτά, οι οποίοι είναι διατεθειμένοι να ποντάρουν σε χώρες όπως οι ΗΠΑ και το Μεξικό με αποδόσεις στο 100.00. Οι επιλογές είναι πολλές και όλες ιδιαίτερα ελκυστικές, από πλευράς αποδόσεων.

Το Κατάρ

Όσον αφορά τους ταξιδιώτες που θα πάνε Κατάρ, καλό θα είναι να γνωρίζετε ότι πρόκειται για μία εντελώς διαφορετική χώρα. Επικρατούν διαφορετικοί νόμοι, ιδιαίτερα όσον αφορά το αλκοόλ, και καλό θα ήταν να ενημερωθείτε κατάλληλα για να μην βρεθείτε προ δυσάρεστων καταστάσεων.

Το Κατάρ διαθέτει ερημικό κλίμα με πολύ υψηλές θερμοκρασίες το καλοκαίρι που μπορούν να φτάσουν μέχρι και 45°C. Ωστόσο, το Μουντιάλ θα λάβει χώρα μεταξύ 21 Νοεμβρίου και 18 Δεκεμβρίου, επομένως θα είναι πολύ πιο ήπια τα πράγματα με θερμοκρασίες που θα μοιάζουν σαν την άνοιξη στην Ελλάδα.

Κάτι επίσης πολύ θετικό, σχετικά με το Μουντιάλ του Κατάρ, είναι οι μικρές αποστάσεις μεταξύ των γηπέδων. Όλα τα γήπεδα στα οποία θα διεξαχθούν οι αγώνες της τελικής φάσης βρίσκονται σε ακτίνα 50 χλμ.

Είτε πάτε στο Κατάρ, είτε παρακολουθήσετε το Μουντιάλ από το σπίτι, ένα είναι σίγουρο. Πρόκειται για μία διοργάνωση που δε πρέπει να χάσετε, για αυτό… Ραντεβού στο Κατάρ!

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024