Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ρεγγίνα Μακέδου: Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας της

Ρεγγίνα Μακέδου: Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας της

H χορεύτρια με αναρτήσεις της στα social media αποκάλυψε ότι βγήκε από το νοσοκομείο και αναρρώνει στο σπίτι της

Ιδιαίτερα δύσκολο είναι το τελευταίο χρονικό διάστημα για την Ρεγγίνα Μακέδου.

H χορεύτρια υποβλήθηκε σε μεταμόσχευση μυελού των οστών και λόγω κάποιων επιπλοκών χρειάστηκε να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο.

Πλέον, έχει επιστρέψει σπίτι της και δίνει εκεί τη μάχη της.

Η ίδια θέλησε το πρωί της Τρίτης (2/8) να κάνει ένα Q&A στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις των διαδικτυακών της φίλων σχετικά με την πορεία της υγείας της.

Όπως ανέφερε, τα πηγαίνει καλύτερα αλλά χρειάζεται προσοχή. Νιώθει κουρασμένη και πρέπει να δώσει χρόνο στο σώμα της για να συνυπάρξει με τον νέο μυελό.

Επίσης, σημείωσε ότι δεν κουβαλάει πια παντού τους ορούς, τρώει και έχει για παρέα τη μαμά της.

Έγραψε συγκεκριμένα: «Το κορίτσι είναι πολύ καλύτερα, απομόνωση στο σπίτι. Προσέχω πολύ και προχωράμε! Γενικά αισθάνομαι πολύ καλά αλλά πολύ κουρασμένη, το σώμα θέλει χρόνο για να συνυπάρξει με τον νέο μυελό. Ο καινούργιος μυελός καταλαμβάνει το σώμα μου και βγαίνουν κάποιες παρενέργειες».

«Στο σπίτι κοιμάμαι άνετα, δεν κουβαλάω παντού τους ορούς, τρώω ζεστό φαγάκι και έχω παρέα τη μαμά μου. Μόνο ο Θεός ξέρει πότε θα γίνω εντελώς καλά. Μπορεί λίγους μήνες, μπορεί πάνω από χρόνο. Ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός, εξετάσεις θα κάνω για χρόνια», πρόσθεσε.

Δείτε τις αναρτήσεις της

H Ρεγγίνα Μακέδου λίγο καιρό πριν, όταν τελείωσε την μεταμόσχευση, είχε εξομολογηθεί την τρομερή της εμπειρία.

«Βγήκα από το νοσοκομείο. Τελείωσε η διαδικασία της μεταμόσχευσης. Είμαι πλέον στο σπίτι μου σε μίνι καραντίνα. Ήταν μια δύσκολη διαδικασία για μένα, δεν είναι δύσκολη διαδικασία για τον δότη, αυτό πρέπει να το πούμε. Πρέπει να μάθει ο κόσμος ότι δεν είναι χειρουργείο. Εγώ πήρα τα κύτταρα από μια απλή μετάγγιση, ο δότης έκανε μια μεγάλη πολύωρη αιμοδοσία», είπε αρχικά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha.

Και πρόσθεσε: «Ο κόσμος δεν πρέπει να φοβάται και πρέπει να μας βοηθήσει να ζήσουμε γιατί οι έξι από τους δέκα χρειαζόμαστε δότη έναν άγνωστο, αλλιώς δεν ζούμε. Οι περισσότερες λευχαιμίες πλέον πηγαίνουν για μεταμόσχευση».

Τέλος, η ίδια αναφέρθηκε στο πόσο σημαντικό είναι να γίνεται κανείς δότης μυελού των οστών. «Η μεταμόσχευση είναι κατά ένα πολύ μεγάλο ποσοστό επιτυχημένη. Έχει δύσκολη αποθεραπεία, όμως αντιμετωπίζεται. Η μεταμόσχευση σώζει ζωές. Εγώ αν δεν είχα κάνει τη μεταμόσχευση τώρα δε θα μιλούσαμε, θα ήμουν ήδη σε άλλη βόλτα», τόνισε.

Sports in

Η Μέγκαν Φοξ φωτογραφήθηκε χωρίς μακιγιάζ και τρόμαξαν να την αναγνωρίσουν

Η Μέγκαν Φοξ φωτογραφίζεται με διακριτικό μακιγιάζ και οι followers της τρόμαξαν να την αναγνωρίσουν. Οι συγκρίσεις με την Κιμ Καρντάσιαν και η αποθέωση της φυσικής της ομορφιάς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024