Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ζάκυνθος: «Ο πατέρας ερχόταν μεθυσμένος και ξεσπούσε στη μητέρα μου» – Σοκάρουν οι περιγραφές του γιου της 40χρονης

Ζάκυνθος: «Ο πατέρας ερχόταν μεθυσμένος και ξεσπούσε στη μητέρα μου» – Σοκάρουν οι περιγραφές του γιου της 40χρονης

Ο 20χρονος τόνισε πως μετά την καταγγελία που είχε κάνει, η μάνα του ήθελε μόνο να φύγει μακριά ο βίαιος πατέρας του. Όμως δεν ήθελε το κακό του, ενώ αποκάλυψε πως είχε δεχθεί να μείνει μαζί της μέχρι να βρει άλλο σπίτι στη Ζάκυνθο.

Τραγική φιγούρα ο γιος του θύματος της γυναικοκτονίας στη Ζάκυνθο, που δεν μπορεί να πιστέψει πως έχασε την αγαπημένη του μητέρα από τα χέρια του πατέρα του.

Ο νεαρός, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, περιέγραψε το τι συνέβαινε στο σπίτι με τον πατέρα του, ο οποίος είναι ο δράστης της στυγερής δολοφονίας της μητέρας του.

Διαβάστε επίσης: ΣΥΡΙΖΑ: Καταθέτει ξανά τροπολογία για την νομική κατοχύρωση του όρου γυναικοκτονία

«Περίμενα ώρα να βγει, ήμουν θολωμένος»

Έκανε λόγο για συχνούς καυγάδες και τόνισε πως προσπαθεί να το ξεχάσει και να βγει δυνατός για την οικογένειά του:

«Περίμενα ώρα να βγει, τελικά μετά από 4 ώρες βγήκε, αλλά ήμουν θολωμένος, δεν ήξερα του να του πω. Δεν με αφήσαν οι αστυνομικοί να τον πλησιάσω. Ήμουν θολωμένος με αυτό που έγινε με αυτόν τον άσχημο τρόπο. Προσπαθώ να το ξεχάσω και να φανώ δυνατός».

Στη συνέχεια, περιγράφοντας τη ζωή στο σπίτι είπε πως «ερχόταν μεθυσμένος, χάλαγε τα λεφτά του εκεί που τα χάλαγε και ξεσπούσε στη  μάνα μου. Αντιδρούσα πολύ άσχημα, αλλά προσπαθούσα να είμαι ήρεμος για τη μάνα μου».

«Κάποιες φορές αντιδρούσα λεκτικά, αλλά κάποιες φορές είχε τύχει να παλέψω μαζί του για να τον απωθήσω… Η μικρή μου αδερφή έκλεινε τα αυτιά της», προσέθεσε χαρακτηριστικά ο γιος του θύματος, που είναι και το μόνο ενήλικο παιδί της οικογένειας.

Ο 20χρονος τόνισε πως μετά την καταγγελία, η μάνα του ήθελε μόνο να φύγει μακριά ο βίαιος πατέρας του. Όμως δεν ήθελε το κακό του, ενώ αποκάλυψε πως είχε δεχθεί να μείνει μαζί της μέχρι να βρει σπίτι.

«Η αδερφή μου αναζητά την μάνα της ακόμα και τώρα»

Αναφορικά με το αρνητικό κλίμα που υπήρχε μεταξύ των γονιών του, αλλά και με την ψυχολογία των δύο ανήλικων αδελφών του, ο νεαρός δήλωσε:

«Ο πατέρας μου έχανε τον έλεγχο, η μάνα μου ήταν φοβισμένη. Έκανε δυο δουλειές για να συντηρεί αυτόν τον άνθρωπο.Υπήρχε λεκτική επίθεση. Η αδερφή μου με έπαιρνε κρυφά τηλέφωνο και ο αδερφός μου και μου έλεγαν τι έγινε.

»Της έλεγα να κάνει κάτι. Ήθελε μόνο να είναι ήρεμη και να συντηρεί τα αδέρφια μου. Μετά την καταγγελία οι αστυνομικοί την άφησαν μόνη της, χωρίς καμία βοήθεια.

»Λυπάμαι πολύ τα αδέλφια μου, εγώ μπορώ ανταπεξέλθω. Η αδερφή μου αναζητά την μάνα της ακόμα και τώρα, αλλά και ο αδερφός μου είναι πολύ ευαίσθητος.Τώρα πρέπει να δω τι θα κάνω με τα αδέρφια μου».

Την Παρασκευή θα απολογηθεί ο 49χρονος

Στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου οδηγήθηκε την Τρίτη ο καθ’ ομολογίαν δράστης της δολοφονίας της άτυχης γυναίκας, που έγινε την περασμένη Κυριακή στο Τσιλιβή Ζακύνθου.

Ο εισαγγελέας Ζακύνθου άσκησε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση και έδωσε στον 49χρονο προθεσμία να απολογηθεί μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή.

Από νωρίς το πρωί, έξω από το δικαστήριο είχαν συγκεντρωθεί πολίτες, μεταξύ αυτών αρκετές γυναίκες, οι οποίες κρατούσαν πλακάτ για τις γυναικοκτονίες.

Sports in

Κοβάσεβιτς: «Κανονικά στην Τουρκία η ρεβάνς με τη Φενέρ, δεν ανησυχούμε για την ασφάλεια»

Όσα είπε ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς για τη ρεβάνς με τη Φενέρμπαχτσε και την ασφάλεια στην Τουρκία

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024