Ο Ολυμπιακός έμαθε τους υποψήφιους αντιπάλους του στα play off του Europa League, αλλά και στα play off του Europa Conference League, εφόσον αποκλειστεί από τη Σλόβαν Μπρατισλάβας.
Συγκεκριμένα, η UEFA έβγαλε τους πιθανούς αντιπάλους των Πειραιωτών στη δεύτερη τη τάξει ευρωπαϊκή διοργάνωση, αν καταφέρουν να περάσουν τη Σλόβαν Μπρατισλάβας.
Το έργο των πρωταθλητών Ελλάδας μόνο εύκολο δεν θα είναι, αφού στους υποψήφιους αντιπάλους τους είναι η Γάνδη, η Αούστρια Βιέννης και η Σίβασπορ. Παράλληλα, ο Ολυμπιακός θα έχει πιθανούς αντιπάλους 6 ομάδες από το Europa αλλά και 6 χαμένους από τα ζευγάρια του Champions Path στο Champions League.
Από εκεί και πέρα, ο Ολυμπιακός αναμένεται να μπει και σε δεύτερη κληρωτίδα στις αυριανές κληρώσεις, σε περίπτωση που δεν καταφέρει να ξεπεράσει το εμπόδιο της Σλόβαν Μπρατισλάβας. Ειδικότερα οι Πειραιώτες σε μια τέτοια περίπτωση θα συνεχίσουν στα playoffs του Europa Conference League.
Οι υποψήφιοι αντίπαλοι για τα playoffs του Europa League:
Γάνδη (Βέλγιο)
Αούστρια Βιέννης (Αυστρία)
Σίλκεμποργκ (Δανία)
Σίβασπορ (Τουρκία)
Ντνίπρο (Ουκρανία)
Χαρτς (Σκωτία)
Οι πιθανοί αντίπαλοι από το Champions League (οι χαμένοι των ζευγαριών):
Το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά παρουσιάζει το έργο σύγχρονου χοροθεάτρου της Βαλεντίνης Γιαννοπούλου MyCenae. Μια παράσταση για τον μύθο των Ατρειδών. Για μια και μοναδική βραδιά την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου στις 20.30
Μετά τη sold out συναυλία στο Λυκαβηττό, τα αγαπημένα τραγούδια του Θάνου Μικρούτσικου ταξιδεύουν στη Θεσσαλονίκη. Την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου στη Μονή Λαζαριστών