Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
«Υιοθέτησε» την βιβλιοθήκη του ΓΝ Παίδων Πεντέλης ο Δήμος Διονύσου

«Υιοθέτησε» την βιβλιοθήκη του ΓΝ Παίδων Πεντέλης ο Δήμος Διονύσου

Ο Δήμος Διονύσου «υιοθέτησε» την βιβλιοθήκη του ΓΝ Παίδων Πεντέλης και γέμισε τα ράφια της βιβλία. Σημαντική η συμβολή ιδιωτών που προμήθευσαν με βιβλία την Δημοτική Βιβλιοθήκη Διονύσου για να υποστηρίξουν την δράση.

Μία καινούργια βιβλιοθήκη με ράφια, με πάνω από 550 βιβλία, κοσμεί πλέον το Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης μετά από προσφορά του Δήμου Διονύσου προς το Νοσοκομείο.

Τη βιβλιοθήκη και τα βιβλία παρέδωσε στο Διοικητή του ΓΝ Παίδων Πεντέλης Ηλία Δαλαΐνα και την Αναπληρώτρια Διοικήτρια Ευσταθία Κατοίκου, κλιμάκιο του Δήμου Διονύσου αποτελούμενο από το Δήμαρχο Γιάννη Καλαφατέλη και στελέχη του Δήμου.

Η υιοθεσία της Παιδικής Βιβλιοθήκης του ΓΝ Παίδων Πεντέλης πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του Αντιδημάρχου Παιδείας Σπύρου Αρνή και υποστηρίχθηκε από άλλα πρόσωπα και φορείς καθώς και από τα μέλη της Δημοτικής Βιβλιοθήκης και κατοίκους που προσέφεραν τα βιβλία και βοήθησαν για την υλοποίηση της δράσης.

Ο Διοικητής και η Διοικήτρια του ΓΝ Παίδων Πεντέλης ευχαρίστησαν το Δήμαρχο και τα στελέχη του Δήμου Διονύσου για την υιοθεσία της Παιδικής Βιβλιοθήκης του Νοσοκομείου. Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Γιάννης Καλαφατέλης δεσμεύθηκε ότι ο Δήμος Διονύσου θα συνεχίσει να υποστηρίζει τη λειτουργία της Βιβλιοθήκης του Νοσοκομείου ενώ θα επιδιώξει να την εμπλουτίσει και με νέα βιβλία.

Sports in

«Τελικός» για Παναθηναϊκό στην Μπολόνια και στο… βάθος ντέρμπι «αιωνίων»

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται (29/3, 21:30) στην έδρα της Βίρτους Μπολόνια για την 32η αγωνιστική της Euroleague με στόχο να διατηρηθεί στην τετράδα και να συνεχίσει στην διεκδίκηση της δεύτερης θέσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024