Ο Πεπ Γκουαρδιόλα αμέσως μετά την επιβεβαίωση του VAR για το 1-1 της Μάντσεστερ Σίτι στο Community shield με την Λίβερπουλ, έσπευσε να δώσει οδηγίες στον Άλβαρες για τη σημαντική συνέχεια του αγώνα- τίτλου.
Υπάρχει όμως μια μικρή λεπτομέρεια. Ο Άλβαρες ήταν ο σκόρερ του γκολ της ισοφάρισης.
Ο 29χρονος επιθετικός είχε την χαρά να πετύχει ένα σημαντικό τέρμα για την ομάδα του μέχρι εκείνη την στιγμή ,στη συνέχεια η ομάδα του ηττήθηκε με 3-1, αλλά δεν μπόρεσε να το πανηγυρίσει όπως θα ήθελε καθώς ήταν υποχρεωμένος να δώσει προσοχή στον προπονητή του ο οποίος τον είχε καλέσει κοντά του.
Ενώ λοιπόν οι συμπαίκτες του πανηγύριζαν το γκολ του αυτός απλά κοιτούσε αμήχανα…
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Στο 45+1' του α' μέρους ο Ολυμπιακός διπλασιάζει τα τέρματά του κόντρα στον Παναθηναϊκό. Ο Ροντινέι άντεξε στο μαρκάρισμα, μπήκε στην περιοχή και με εξαιρετικό σουτ έκανε το 2-0 – Δείτε τα δύο γκολ.