Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Εύβοια: Συνελήφθη ο ιδιοκτήτης του ροτβάιλερ που επιτέθηκε στον 6χρονο

Εύβοια: Συνελήφθη ο ιδιοκτήτης του ροτβάιλερ που επιτέθηκε στον 6χρονο

Ο 41χρονος ιδιοκτήτης του ροτβάιλερ κατέθεσε στο Αστυνομικό Τμήμα Διρφύων Μεσσαπίων όπου σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του.

Συνελήφθη ο 41χρονος ιδιοκτήτης του ροτβάιλερ που επιτέθηκε στον 6χρονο χθες στην Εύβοια, στην παραλία του Λιμνιώνα Διρφύων Μεσσαπίων.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ρεπόρτερ της ΕΡΤ Γιώργου Γεραφέντη, o 41χρονος άνδρας είναι κάτοικος Χαλκίδας. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο 41χρονος κατέθεσε στο Αστυνομικό Τμήμα Διρφύων Μεσσαπίων όπου σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του και ενημερώθηκε σχετικά ο εισαγγελέας Χαλκίδας, ο οποίος έδωσε εντολή να αφεθεί ελεύθερος, ενώ συνεχίζεται η προανάκριση.

Πώς είναι η κατάσταση της υγείας του 6χρονου

Σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) στο Νοσοκομείο Παίδων νοσηλεύεται μετά από πολύωρο χειρουργείο το 6χρονο αγοράκι που έπεσε θύμα επίθεσης από σκύλο ράτσας ροτβάιλερ στην Εύβοια, στην παραλία του Λιμνιώνα Διρφύων Μεσσαπίων.

Ο σκύλος τραυμάτισε σοβαρά το παιδί με δαγκωματιές στο κεφάλι και τα πλευρά. Το περιστατικό συνέβη το πρωί του Σαββάτου όταν το σκυλί διέφυγε της προσοχής του ιδιόκτητη του και, για άγνωστο λόγο, επιτέθηκε στο άτυχο αγόρι.

Το παιδί μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Κέντρο Υγείας Ψαχνών, μετά στο Νοσοκομείο Χαλκίδας και στη συνέχεια, λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης, στο Νοσοκομείο Παίδων.

Το χειρουργείο κρίθηκε απαραίτητο έτσι ώστε να αντιμετωπιστεί το εγκεφαλικό οίδημα που προκάλεσε ο σοβαρός τραυματισμός του παιδιού.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024