Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μπάγερν: Με πεντάρα ο πρώτος τίτλος στη μετά-Λεβαντόφσκι εποχή

Μπάγερν: Με πεντάρα ο πρώτος τίτλος στη μετά-Λεβαντόφσκι εποχή

Η Μπάγερν Μονάχου ήταν καταιγιστική απέναντι στη Λειψία (5-3) στον τελικό του γερμανικού Σούπερ καπ κατακτώντας έτσι το πρώτο τίτλο της σεζόν στην Γερμανία.

Ο πρώτος τίτλος της σεζόν στην Γερμανία είναι για την Μπάγερν. Οι Βαυαροί επικράτησαν με 5-3 της Λειψίας στον τελικό του γερμανικού Σούπερ καπ και έκαναν πρεμιέρα με το… δεξί στην νέα σεζόν.

Επίσημο ντεμπούτο έκανε ο Μανέ, ο οποίος σκόραρε και το δεύτερο γκολ των Βαυαρών, ενώ στο 78′ μπήκε αλλαγή και ο Ματάις Ντε Λιχτ για να πάρει τα πρώτα του αγωνιστικά λεπτά. Εντυπωσιακή εμφάνιση από τον Μπουζιάλα, με ένα γκολ και δύο ασίστ.

Η Μπάγερν πήρε νωρίς στο κεφάλι στο σκορ, με τον Μουσιάλα στο 14′ να εκμεταλλεύεται την αδράνεια των αμυντικών της Λειψίας και από κοντά να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα.

Η Μπάγερν συνέχιζε να έχει τον έλεγχο και στο 31ο λεπτό διπλασίασε τα τέρματά της. Ο Μουζιάλα είδε την κίνηση του Γκνάμπρι στην πλάτη της άμυνας της Λειψίας. Εκείνος γύρισε στον Μανέ, ο οποίος συνδύασε το επίσημο ντεμπούτο του με γκολ.

Στην εκπνοή του πρώτου μέρους (45) ο Παβάρ με πλασέ μέσα από την περιοχή, έκανε το 3-0 το οποίο ήταν και το σκορ με το οποίο οδηγήθηκαν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια.

Στο 59ο λεπτό οι ταύροι πέτυχαν το τέρμα που έψαχναν.Έπειτα από εκτέλεση κόρνερ από τα αριστερά, ο Χάλστενμπεργκ πήρε την κεφαλιά και νίκησε τον Νόιερ για το 3-1.

Ωστόσο η Μπάγερν δεν άφησε το πόδι από το… γκάζι και λίγα λεπτά αργότερα έκανε το 4-1 με τον Γκνάμπρι.  Στο 76′ οι ταύροι κέρδισαν πέναλτι σε τάκλιν του Παβάρ πάνω στον Όλμο. Ο Ενκουνκού ευστόχησε και μείωσε σε 4-2.

Ο Όλμο στο 89′ με ένα υπέροχο γκολ έδωσε διαστάσεις θρίλερ στο ματς, όμως ο Σανέ φεύγοντας στην κόντρα επίθεση έγραψε το τελικό 5-3.

ΛΕΙΨΙΑ: Γκουλάτσι, Χάλστενμπεργκ, Ορμπάν, Σιμάκαν, Κλόστερμαν, Λάιμερ, Καμπλ, Ζόμποζλαϊ, Χένριχς, Φόρσμπεργκ, Ενκουνκού

ΜΠΑΓΕΡΝ: Νόιερ, Παβάρ, Ουπαμεκανό, Ερναντές, Γκνάμπρι, Σαμπίτσερ, Κίμιχ, Μουζιάλα, Ντέιβις, Μανέ, Μίλερ

Sports in

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ 95-79: Ξέσπασε και ισοφάρισε σε 1-1

Ο Παναθηναϊκός πάτησε… γκάζι μετά το πρώτο δεκάλεπτο και επικράτησε με 95-79 της Μακάμπι, με τους Πράσινους να ισοφαρίζουν σε 1-1 τη σειρά των playoffs.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024