Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΗΠΑ: 7χρονο αγόρι βρέθηκε νεκρό μέσα σε πλυντήριο ρούχων

ΗΠΑ: 7χρονο αγόρι βρέθηκε νεκρό μέσα σε πλυντήριο ρούχων

Οι γονείς αναζητούσαν παντού το παιδί τους και εκείνο ήταν νεκρό μέσα στο πλυντήριο

Ο 7χρονος Τρόι Κέλερ είχε εξαφανιστεί ξαφνικά από το σπίτι. Αρχικά οι γονείς του νόμιζαν πως το παιδί θα έπαιζε έξω με τους φίλους του, όταν όμως είδαν ότι έξω δεν παίζει κανένα παιδάκι, ανησύχησαν. Ο Πατέρας του βγήκε και τον έψαχνε στους δρόμους ενώ η μητέρα του τηλεφωνούσε σε συγγενείς και φίλους μήπως το παιδί της έχει πάει εκεί.

Ύστερα από 3 ώρες τηλεφώνησαν στο γραφείο του σερίφη της κομητείας Χάρις, στο Τέξας και δήλωσαν την εξαφάνιση του παιδιού τους. Αμέσως κινητοποιήθηκε η αστυνομία, ενώ ένα περιπολικό με τον σερίφη πήγε στο σπίτι για να κάνει ερωτήσεις στους γονείς σχετικά με τον Τρόι.

Όταν οι γεμάτοι αγωνία γονείς τελείωσαν αυτήν την άτυπη κατάθεση ο σερίφης τους ζήτησε να ρίξει μια ματιά στο σπίτι. Του έδωσαν το ελεύθερο, και μαζί με τον βοηθό του άρχισαν να ψάχνουν τα δωμάτια, ξεκινώντας από εκείνο του μικρούλη.

Στο γκαράζ

Κάποια στιγμή μπήκαν στο γκαράζ και άρχισαν να ερευνούν και τότε είδαν το μακάβριο εύρημα. Ο 7χρονος Τρόι ήταν νεκρός μέσα στο πλυντήριο. Πλέον την υπόθεση έχουν αναλάβει ντετέκτιβ ενώ δεν έχει αποσαφηνιστεί ακόμη εάν το πλυντήριο είχε νερό μέσα και εάν το καπάκι του ήταν σφραγισμένο από έξω.

Πλέον οι αρχές εξετάζουν δυο περιπτώσεις. Η μια να είναι ατύχημα και η άλλη να είναι κάποια κακόβουλη πράξη. Μέχρι στιγμής δεν έχουν προβεί σε κάποια δήλωση και περιμένουν το αποτέλεσμα της νεκροψίας – νεκροτομής που θα ρίξει φως στην υπόθεση.

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024