Πάνος Νάτσης: Νέα ανάρτηση της συντρόφου του -«Ίσως εκεί να υπάρχουν κάποια κομμάτια σου»
Πέρασαν έξι μήνες από την τραγική στιγμή που ο Πάνος Νάτσης άφησε την τελευταία του πνοή σε τροχαίο, τα ξημερώματα της 29ης Ιανουαρίου στο κέντρο της Αθήνας.
Πέρασαν έξι μήνες από την τραγική στιγμή που ο Πάνος Νάτσης άφησε την τελευταία του πνοή σε τροχαίο, τα ξημερώματα της 29ης Ιανουαρίου στο κέντρο της Αθήνας. Με μια ανάρτησή της στο Instagram, η σύντροφός του ηθοποιού, Διονυσία Γεωργιάδου, συγκλονίζει.
«Ίσως εκεί να υπάρχουν κάποια κομμάτια σου ακόμα σκορπισμένα. Μάλλον γυρίζω και τα ψάχνω», έγραψε η Διονυσία Γεωργιάδου στη φωτογραφία από το σημείο του δυστυχήματος..
Ο Πάνος Νάτσης έφυγε ξαφνικά από τη ζωή και βύθισε στο πένθος τα αγαπημένα του πρόσωπα. Σήμερα τελείται το μνημόσυνο στη μνήμη του, για τους έξι μήνες από τον θάνατό του.
- ΗΠΑ: Δικαστής απαγορεύει στην κυβέρνηση Τραμπ να εξετάσει κατασχεμένες συσκευές δημοσιογράφου
- Βενεζουέλα: Διεξάγω διάλογο «χωρίς φόβο» με τις ΗΠΑ, λέει η Ροδρίγκες
- Γροιλανδία: Δεν συζητήθηκε θέμα κυριαρχίας της με τον Τραμπ, δηλώνει ο Ρούτε
- ΗΠΑ: Πράσινο από το Κογκρέσο στο νομοσχέδιο για τον ρόλο της Αν. Μεσογείου στον διάδρομο IMEC
- Γροιλανδία: «Ψεύδεται» – Με δυσπιστία αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι τη δήλωση Τραμπ για «πλαίσιο συμφωνίας»
- Βουλή: Με ψήφους της ΝΔ έγινε δεκτή η πρόταση Μητσοτάκη για τον πρωτογενή τομέα


