Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βρετανία: «Επέστρεψα και είμαι καλά» - Πώς περιγράφει η Κέιτ ΜακΚαν την λιποθυμία της στο debate

Βρετανία: «Επέστρεψα και είμαι καλά» – Πώς περιγράφει η Κέιτ ΜακΚαν την λιποθυμία της στο debate

«Χαίρομαι που επέστρεψα και είμαι απόλυτα καλά. Δεν νομίζω ότι ήταν αυτό που όλοι μας περιμέναμε να συμβεί».

Μία ημέρα μετά την λιποθυμία της που έβαλε πρόωρο τέλος στο debate μεταξύ της Λιζ Τρας και του Ρίσι Σουνάκ, η δημοσιογράφος Κέιτ ΜακΚαν επέστρεψε μπροστά στις κάμερες κάνοντας χιούμορ με όσα συνέβησαν.

Ντρέπομαι λιγάκι και είμαι λιγάκι «χτυπημένη» από όσα συνέβησαν, είπε την Τετάρτη κατά την παρουσίαση της εκπομπής της στο TalkTV. «Χαίρομαι που επέστρεψα και είμαι απόλυτα καλά. Δεν νομίζω ότι ήταν αυτό που όλοι μας περιμέναμε να συμβεί».

Διαβάστε επίσης: Βρετανία: Σούνακ εναντίον Τρας με το βλέμμα στο μεταναστευτικό

Εξήγησε ακόμη ότι «είναι μια από αυτές τις στιγμές που κανένας δεν προετοιμάζεται να αντιμετωπίσει».

Διαβάστε επίσης: Βρετανία: Ποιος κέρδισε το debate ανάμεσα σε Σουνάκ και Τρας

«Έπειτα από όλα όσα συνέβησαν στο χθεσινό debate των αρχηγών, ευτυχώς που είμαι καθισμένη», αστειεύτηκε. Συνεχίζοντας στον ίδιο τόνο είπε ότι «είχαν διατυπωθεί πολλές εικασίες για το ποιος θα έβγαινε νοκ άουτ από το χτεσινό debate, αλλά κανένας δεν πρόβλεπε ότι θα μπορούσε να είναι και η παρουσιάστρια».

«Σοκαρίστηκαν»

Σε ό,τι αφορά τους δύο πολιτικούς που την είδαν να καταρρέει, είπε ότι σοκαρίστηκαν, όπως και ότι συμφώνησαν να συναντηθούν σε άλλη ημερομηνία.

Η ΜακΚαν κατέρρευσε την ώρα που απαντούσε η Λιζ Τρας σε ερώτημα που της είχε θέσει. Η κάμερα ήταν στραμμένη πάνω στην στην υποψήφια, η οποία αιφνιδιάστηκε και τρόμαξε από όσα συνέβησαν μπροστά της αλλά εκτός τηλεοπτικής οθόνης.

Ενα βίντεο που δόθηκε αργότερα στη δημοσιότητα δείχνει την ίδια έκπληξη και ανησυχία για αυτό που συνέβη στο πλατό στα παρασκήνια του τηλεοπτικού σταθμού ανάμεσα στους τεχνικούς, τους δημοσιογράφους και τον πρώην υπουργό Ντόμινικ Ράαμπ που παρακολουθούσαν την τηλεοπτική αναμέτρηση.

Οι γιατροί

Οι γιατροί είπαν αμέσως μετά ότι η δημοσιογράφος είναι καλά στην υγεία της, αλλά καλό θα ήταν να μην επέστρεφε στην παρουσίαση της τηλεοπτικής αναμέτρησης. Μαζί της θα έθετε ερωτήματα δημοσιογράφος της Sun χάρι Κόουλ ο οποίος αποσύρθηκε την τελευταία στιγμή γιατί βρέθηκε θετικός στον κοροναϊό.

Η ΜακΚαν θεωρείται ένα από τα ανερχόμενα αστέρια του πολιτικού ρεπορτάζ στη Βρετανία, τονίζει η Daily Mail. Τον Ιανουάριο άφησε τη θέση της στο Sky News για το TalkTV όπου παρουσιάζει εκπομπή – στο παρελθόν είχε εργαστεί στον Guardian, τη Sun και την Telegraph.

Sports in

Η αντίδραση του Σλούκα μετά το μεγάλο λάθος: Χτυπιόταν στον πάγκο του Παναθηναϊκού (vids)

Ο Κώστας Σλούκας ήταν απαρηγόρητος στον πάγκο του Παναθηναϊκού μετά το τέλος που έκανε στο φινάλε του αγώνα με τη Μακάμπι και είχε πολλές έντονες αντιδράσεις…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024