Την οργή των οπαδών του ΠΑΟΚ προκάλεσε η απογοητευτική εμφάνιση του Δικεφάλου στην ρεβάνς με την Λέφσκι Σόφιας (1-1) και ο αποκλεισμός από τη βουλγάρικη ομάδα.
Οι Ασπρόμαυροι, όπως και στην πρώτη αναμέτρηση, παρουσιάστηκαν κατώτεροι των περιστάσεων και γνώρισαν έναν καταστροφικό αποκλεισμό, με τον κόσμο που βρέθηκε στην Τούμπα να αποδοκιμάζει έντονα τον Ραζβάν Λουτσέσκου και τους παίκτες του.
Οι οπαδοί του Δικεφάλου, μετά το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή, «γιούχαραν» τον Ρουμάνο τεχνικό και τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο την απογοήτευσή τους για την τραγική εμφάνιση και τον αποκλεισμό από τη Λέφσκι Σόφιας.
Μάλιστα, οι αποδοκιμασίες κράτησαν για αρκετά λεπτά, με τους παίκτες του Δικεφάλου να πηγαίνουν προς τον κόσμο, που συνέχισε να «γιουχάρει» και να ζητάει εξηγήσεις για την απογοητευτική εικόνα που είχε η ομάδα του στα δύο παιχνίδια με τους Βούλγαρους.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι οι οπαδοί του ΠΑΟΚ «γιούχαραν» τους παίκτες και τον Ρουμάνο προπονητή και στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, με την κατάσταση στο «ασπρόμαυρο» στρατόπεδο να είναι πλέον έκρυθμη και τον κόσμο να εκφράζει την οργή του για όσα είδε στον αγωνιστικό χώρο από τους ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου.
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Ο Ταϊρίς Μάξι οδήγησε τους Φιλαδέλφεια Σίξερς στη νίκη με 109-107 επί των Ορλάντο Μάτζικ και στα play offs του NBA, ενώ οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς νίκησαν τους Κλίπερς χάρη στους 35 πόντους του Στεφ Κάρι και θα παίξουν «τελικό» με τους Σανς.
Σοκ προκαλεί το περιστατικό που έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικού αγώνα στο Εκουαδόρ, όταν άγνωστοι εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο και εκτέλεσαν εν ψυχρώ τον διαιτητή.