Η Νιούκαστλ έχει στρέψει την προσοχή της σε δύο γερμανούς άσους για να ενισχυθεί ενόψει της νέας σεζόν.
Η ομάδα της βόρειας Αγγλίας πρόκειται να ανακοινώσει την απόκτηση του Γιούλιαν Ντράξλερ από την Παρί Σεν Ζερμέν, ενώ κινείται για να εντάξει στο δυναμικό της και τον Τίμο Βέρνερ.
Ο γερμανός διεθνής μεσοεπιθετικός δεν είναι στα πλάνα για τη βασική ενδεκάδα της πρωταθλήτριας Γαλλίας και η αγγλική ομάδα συμφώνησε με τον ατζέντη του για τριετές συμβόλαιο συνεργασίας. Ο 28χρονος άσος αγωνίζεται στο γαλλικό πρωτάθλημα από το 2017, έχοντας σε 131 συμμετοχές 17 γκολ, και ετοιμάζεται να ενταχθεί στην ομάδα του Έντι Χάου.
Σύμφωνα με γερμανικά ΜΜΕ, η ομάδα των Ανθρακωρύχων πλησίασε και την Τσέλσι για τον Βέρνερ. Η ομάδα του Λονδίνου σκέφτεται να παραχωρήσει το διεθνή επιθετικό, μολονότι δαπάνησε περίπου 60 εκατ. ευρώ για να πάρει τα δικαιώματα του από τη Λειψία, ενώ και ο ίδιος ο 25χρονος διεθνής επιθετικός θέλει να παίξει σε άλλη ομάδα, όπου θα είναι βασικός και έτσι δε θα ρισκάρει τη θέση του στην ενδεκάδα της εθνικής Γερμανίας στα τελικά του Μουντιάλ.
Ο Βέρνερ προερχόταν από μια εντυπωσιακή σεζόν στην Μπουντεσλίγκα με 34 γκολ σε 45 παιχνίδια όταν εντάχθηκε στο δυναμικό της Τσέλσι, το καλοκαίρι του 2020, και στο Λονδίνο στήριζαν πολλά στη μεταγραφή του.
Η εξέλιξη όμως δεν ήταν αυτή που περίμεναν, με τον Βέρνερ να δυσκολεύεται να προσαρμοστεί στην Premier League.
Η Ντόρτμουντ επιμένει και συνεχίζει τις επαφές της για να τον αποκτήσει, έστω ως δανεικό, αλλά η Νιούκαστλ μπήκε δυναμικά στη διεκδίκησή του και ελπίζει πως θα έρθει σε συμφωνία με την Τσέλσι.
Το «Τάμα» μια θεατρική εμπειρία που υπόσχεται να συγκινήσει και να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να την απολαύσει για λίγες παραστάσεις στο Σύγχρονο Θέατρο.
«Αγκαλιά» με την παραμονή της στην Premier League είναι η Λιντς μετά το 3-1 επί της ήδη υποβιβασμένης Μπέρνλι, χάρη στην οποία έφτασε στο +9 από την 18η Τότεναμ που παραμένει στην επικίνδυνη ζώνη.
Αν και χωρίς τον τραυματία Ταβάρες στη διάθεσή της, η Ρεάλ επικράτησε και στο 2ο παιχνίδι στην Ισπανία της Χάποελ Τελ Αβίβ (102-75) κι έκανε το 2-0 στη σειρά των πλέι οφ. Σούπερ Γκαρούμπα και Καμπάτσο
Ο Βραζιλιάνος επιθετικός Ιγκόρ Τιάγκο μπορεί να επέκτεινε τον Φεβρουάριο το συμβόλαιό του όμως τέσσερις ομάδες ενδιαφέρονται να τον αποκτήσουν και κοστολογείται 80 εκατ. ευρώ
Νικηφόρα πρεμιέρα για την η Εθνική ομάδα πόλο των γυναικών στα προκριματικά του World Cup που διεξάγονται στο Ρότερνταμ καθώς νίκησε σχετικά εύκολα την Ιταλία με 15-11. Από 3 γκολ Πλευρίτου και Σάντα.