Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ηρώ Δημητροπούλου: Μπορεί να κόπηκε στο GNTM λόγω πλαστικών αλλά 4 χρόνια μετά κάνει καριέρα στη Μέση Ανατολή

Ηρώ Δημητροπούλου: Μπορεί να κόπηκε στο GNTM λόγω πλαστικών αλλά 4 χρόνια μετά κάνει καριέρα στη Μέση Ανατολή

Το Gntm δεν ανεχόταν τις πλαστικές αλλά η Μέση Ανατολή της άνοιξε τις πόρτες

Το GNTM είναι το μοναδικό ριάλιτι για μοντέλα στην Ελλάδα και από τα πιο επιτυχημένα παγκοσμίως. Ιδιαίτερα ο νέος κύκλος αναμένεται να είναι συναρπαστικός καθώς όπως φαίνεται από τα spoilers, οι γυναικείες παρουσίες στο φετινό κύκλο θα είναι εντυπωσιακές. Οι προηγούμενοι όμως, κύκλοι ίσως άφησαν κάποια πικρία σε ορισμένους διαγωνιζόμενους καθώς τα αποτελέσματα δεν ήταν αυτά που περίμεναν.

Μια από εκείνους που αποχώρησαν με πικρία ήταν η Ηρώ Δημητροπούλου. Η 18χρονη τότε κοπέλα είχε λάβει μέρος στο πρώτο κύκλο του GNTM στο Star. Μάλιστα, είχε εμφανιστεί μαζί με τη μητέρα της στο πλατό του ριάλιτι ώστε να διαγωνιστεί μπροστά στους τέσσερις κριτές.

Η Ηρώ δεν κατάφερε να περάσει την πρώτη φάση του διαγωνισμού και αποχώρησε πριν από το Bootcamp με έναν αρκετά επεισοδιακό τρόπο.

Συγκεκριμένα, το μοντέλο απορρίφθηκε από όλους τους κριτές, με τον Δημήτρη Σκουλό και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου να έχουν τις πιο έντονες διαφωνίες σχετικά με την εμφάνιση της. Η ίδια, παρά το πολύ νεαρό της ηλικίας της, είχε ήδη προβεί σε πλαστικές επεμβάσεις στο σώμα και στο πρόσωπο της.

Δείτε το βίντεο από την οντισιόν

Η απόρριψη όμως, απο το GNTM δεν την έκανε να το βάλει κάτω. Αντίθετα, το 22χρονο σήμερα κορίτσι κάνει καριέρα στο εξωτερικό.

Συγκεκριμένα, η Ηρώ Δημητροπούλου μοιράζει τη ζωή της μεταξύ Λονδίνου και Ντουμπάι ενώ κατάφερε να γίνει η πρώτη Ελληνίδα που φωτογραφίζεται για το εξώφυλλο του περιοδικού L’ Officiel Arabia. Το μοντέλο έχει αλλάξει αρκετά την εμφάνισή του αφού έχει χάσει αρκετά κιλά ενώ τα χαρακτηριστικά της διαφέρουν αρκετά από την εμφάνιση που έκανε προ 4 τεσσάρων ετών στο ριάλιτι μόδας.

Δείτε την τρομερή αλλαγή της

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ

Παρακολουθήστε live στις 21:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ για το Game 2 των play offs της Euroleague. Τηλεοπτικά από Novasports Prime.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024